Kitesurfing med Kitekalle

Vi brinner för kitesurfing, det var passionen för sporten som startade Kitekalle och det är den passion vi vill förmedla till dig! Vårt mål är att alltid ge dig den bästa upplevelsen av kitesurfingKitesurf är en fantastisk vattensport som många fastnar för redan efter första tillfället. För den oinvigde kan kitesurfing se komplicerat ut, men faktum är att du kan lära dig kitesurfa oavsett ålder och tidigare erfarenhet av vattensport. Kitesurfing är för många en nästintill meditativ stund på vattnet där du får bli ett med naturen och dess krafter. Men det är också en sport som erbjuder enorm utvecklingspotential, komplicerade trick, höga hopp och massa adrenalin. Kanske är det just den spännvidden som gör kitesurfing så speciellt. Vill du köpa kiteutrustning har vi ett noga utvalt sortiment i vår webbshop.

Kitekurser i hela Sverige

Oavsett hur du vill ta dig an kitesurfing börjar det nästan alltid med en kitekurs. Vi på Kitekalle har erbjudit kurser i kitesurfing i över 10 år. Idag har vi kiteskolor i Göteborg, Varberg, Halmstad, Linköping, Båstad och Öland. På samtliga orter har vi tillgång till utmärkta spots för kitesurfing och tack vare vår geografiska spridning kan vi också erbjuda stor variation på vatten-och vindförhållanden. 

Kan alla gå kitekurs?

Vi håller kurser för alla, från nybörjaren som aldrig varit nära en kite till vana kitesurfare som vill utvecklas eller träna på något specifikt. Vi skräddarsyr helt efter dina behov och ser alltid till att du får den tid du behöver med instruktören så att du får ut mest möjligt av din kitekursKitekalle är en av få IKO-certifierade kiteskolor i Sverige. Det innebär att våra instruktörer är utbildade via International Kiteboarding Organization (IKO), en garanti för hög standard på både instruktören och kitekursen. Det viktigaste för oss är att du som deltagare ska uppnå dina önskemål, ha kul och känna dig trygg med både utrustning och instruktör. Vi älskar kitesurfing och brinner för att dela med oss av vår passion till våra kursdeltagare!

Redo att boka din kiteupplevelse?

Välj din stad
Välj plats

Våra