Guidade turer med Kitekalle

Vår passion och nyfikenhet ger oss ständigt idéer för nya upplevelser, våra guidade turer är en del av det. Vi älskar att uppleva nya saker, och framför allt att dela med oss av upplevelser som kan inspirera och skapa glädje. I våra guidade turer förenar vi någon av våra aktiviteter med natur, mat och kultur. Kitekalles guidade turer varierar beroende på säsong och tillgänglighet. Vi samarbetar med lokala företag och entreprenörer, för vi tror att det blir som bäst när vi inkluderar fler passionerade aktörer. Vill du ge dig ut på ett lite längre äventyr på cykel har vi också cykeluthyrning och bagagetransport längs med Kattegattleden tillsammans med Gyllene turer.

Företagsevent, familjeträff eller möhippa

Boka våra guidade turer spontant, eller låt oss planera en skräddarsydd tur för dig – perfekt för kick-off, födelsedag, möhippa eller svensexa. Du kan till exempel boka ett guidat SUP-äventyr med champagne-eller ölprovning, eller varför inte en guidad promenad genom staden med stopp på de allra bästa restaurangerna? Med andra ord: vill du uppleva din stad genom både mat, kultur och en rolig aktivitet är våra guidade turer garanterat en perfekt upplevelse.

Guidad tur på cykel, SUP eller till fots

Vi på Kitekalle brinner som sagt för upplevelser utomhus, vi har ett stort utbud av spännande, inspirerande och utmanande upplevelser både på vatten och på land. Så när vi får möjlighet att kombinera våra upplevelser med mat, kultur, konst och inspiration tillsammans med andra lokala aktörer blir vi extra glada. Just nu erbjuder vi guidade turer till fots, på cykel, SUP och fatbike. Vi hittar ständigt på nya äventyr, finns inte det du söker i vårt färdiga utbud lovar vi att göra vårt bästa för att möta dina önskemål. Vill du uppleva din stad på nytt? Hör av dig för att boka in en guidad tur med Kitekalle.

Redo att boka din guidade tur?

Boka din nästa upplevelse!

Välj plats för att läsa mer om upplevelsen och vad vi erbjuder.