Boka din upplevelsedag på Kitekalle Linköping!

Den som trodde att det måste vara hav och västkust för att kitesurfa och SUP:a blir motbevisad hos Kitekalle Linköping. Här kan du boka både kitekurser och hyra SUP-brädor, två upplevelser som garanterat kommer ge mersmak. Linköping och Östergötland bjuder på många fantastiska platser för vattensport och vi på Kitekalle Linköping brinner för att inspirera till härliga upplevelser här i Östergötland. All bokning görs via linkoping@kitekalle.se. Hoppas vi ses! 

Kitekalle Linköping

Säg hej till Kalle, filialägare i Linköping

KalleStramo

Kalle Stråmo

Varför startade du Kitekalle Linköping?

– För det första har jag helt fastnat för kitesurfing och allt vad det innebär med resor till nya destinationer, nya bekantskaper och äventyr. Jag bor i Linköping och såg ett stort intresse för kitesurfing och vattensport här, men det fanns då ingen kiteskola i närheten. Eftersom jag hade en instruktörsutbildning tänkte jag att det vore roligt att erbjuda kurser för glada östgötar som är taggade på kitesurfing. Att kitesurfa i inlandet kan nog för vissa låta otroligt, men när vinden kickar in finns det fantastisk surf här.

Vad är det bästa med att driva Kitekalle Linköping?

– Kitesurfing är min stora passion och att få dela den med gamla och nya vänner samtidigt som jag själv utvecklas är oerhört kul! Kitekalle som helhet är dessutom ett fantastiskt team med härlig energi, det är riktigt kul att få ta del av det och träffa andra som också brinner för nya upplevelser.

Vad ska man inte missa när man kommer till Kitekalle Linköping?

– Har ni vägarna förbi när vinden blåser är Varamoviken ett måste – sötvatten och kilometerlång sandstrand är svårslaget! Eller varför inte kitesurfa en solig sommardag när sjöbrisen når in i Bråviken?

Har du någon favoritupplevelse?

– Jag kan varmt rekommendera ett SUP-äventyr vid någon av våra vackra sjöar! Det är verkligen en kul aktivitet för familj och vänner.

Välkommen till Kitekalle Linköping

Kitekalle Linköping har fantastiska miljöer för både kitesurfing och SUP-paddling. Här kan du gå någon av våra kitekurser – från nybörjare upp till avancerad nivå. Men du kan också hyra SUP samt utrustning för kitesurf. Kitekalle Linköping har sin bas i Linköping, men verkar i hela Östergötland. Primärt hålls kurserna på Varamostranden i Motala, som med lång sandstrand och delvis grunda sektioner lämpar sig bra för kitelektioner. Sjöarna Roxen, Boren och Glan är även de perfekta platser för härliga upplevelser med kite eller på SUP-brädan. Med Kitekalle Linköping kan du utöva vattensport i både sjö och skärgård – oavsett vilket du väljer är du garanterad en riktigt bra upplevelse.

076–221 45 07 /
linkoping@kitekalle.se