Möhippa och svensexa

Boka aktiviteter och upplevelser för en perfekt möhippa eller svensexa hos Kitekalle. Oavsett om du redan har en plan eller söker inspiration för den perfekta möhippan eller svensexan kan vi hjälpa dig att skapa en fantastisk dag. Välj mellan Champagnerundan på vanlig SUP eller varför inte en mega-SUP? Utmana balansen med SUP-yoga eller cykla fatbike. Våra upplevelser går att kombinera för en riktigt grym heldag, vi har också möjlighet att erbjuda matpaket, ett stopp på en en lokal restaurang eller ölprovning. Möjligheterna är många och oavsett vad du väljer garanterar vi en riktigt bra svensexa eller möhippa.

Den perfekta möhippan eller svensexan med Kitekalle

Hos oss bokar du den perfekta möhippan eller svensexan. Oavsett om du är ute efter utmaning, adrenalinkick eller avslappning i naturen har vi något som passar. Kombinera SUP-paddling med champagneprovning, utmana balans och styrka med ett SUP-yogapass eller boka in en riktigt härlig cykeltur med våra fatbikes. Du väljer helt fritt bland våra upplevelser och kan kombinera precis hur du vill.

Upplevelsepaket för möhippa och svensexa

Vi vill gärna skapa en helhetsupplevelse för dig och dina vänner och därför har vi tagit fram tre olika paket för svensexor och möhippor. Du bokar en upplevelse för 400kr/person, två upplevelser för 700kr/person och tre upplevelser för 900kr/person. Önskar du lägga till ett matpaket kostar det 100kr/person. Det går så klart också bra att boka enskilda upplevelser om du redan har börjat planera ett upplägg för möhippan eller svensexan. Upplevelserna på våra olika orter varierar lite, du hittar mer info under plustecknet för varje stad lite längre ner. Inspireras av vårt utbud och boka ett upplevelsepaket för en riktigt grym svensexa eller möhippa. Har du frågor eller önskemål kan du mejla info@kitekalle.se så hjälper vår bokningspersonal dig.

Möhippa och svensexa med Kitekalle

Kitekalle erbjuder grymma upplevelsepaket för både svensexa och möhippa. Nedan hittar du paketen vi erbjuder på våra olika filialer på västkusten.

Möhippa/svensexa Båstad

Möhippa/svensexa i Båstad

 

Boka möhippa eller svensexa med Kitekalle Båstad. Hos oss kan du välja mellan SUP-äventyr, mega-SUP, vågsurf och SUP-yoga. Du väljer själv om du vill boka en upplevelse eller sätta ihop en heldag. Det går givetvis också att kombinera med god mat och dryck.

 

Priser:
1 upplevelse 400kr/pers
2 upplevelser 700kr/pers
3 upplevelser 900kr/pers
Matpaket 100kr/pers

 

Våtdräkt och våtskor finns att hyra vid behov.

 

Möhippa/svensexa Halmstad

Möhippa/svensexa i Halmstad

Boka möhippa eller svensexa med Kitekalle Halmstad. Hos oss kan du välja mellan SUP-äventyr, mega-SUP, vågsurf och SUP-yoga. Du väljer själv om du vill boka en upplevelse eller sätta ihop en heldag. Det går givetvis också att kombinera med god mat och dryck.

Priser:
1 upplevelse 400kr/pers
2 upplevelser 700kr/pers
3 upplevelser 900kr/pers
Matpaket 100kr/pers

Våtdräkt och våtskor finns att hyra vid behov.

Möhippa/svensexa Falkenberg

Möhippa/svensexa i Falkenberg

Boka möhippa eller svensexa med Kitekalle Falkenberg. Hos oss kan du välja mellan SUP-äventyr, mega-SUP, vågsurf och SUP-yoga. Du väljer själv om du vill boka en upplevelse eller sätta ihop en heldag. Det går givetvis också att kombinera med god mat och dryck.

Priser:
1 upplevelse 400kr/pers
2 upplevelser 700kr/pers
3 upplevelser 900kr/pers
Matpaket 100kr/pers

Våtdräkt och våtskor finns att hyra vid behov.

Möhippa/svensexa Varberg

Möhippa/svensexa i Varberg

Boka möhippa eller svensexa med Kitekalle Varberg. Hos oss kan du välja mellan SUP-äventyr, mega-SUP, vågsurf och SUP-yoga. Du väljer själv om du vill boka en upplevelse eller sätta ihop en heldag. Det går givetvis också att kombinera med god mat och dryck.

Priser:
1 upplevelse 400kr/pers
2 upplevelser 700kr/pers
3 upplevelser 900kr/pers
Matpaket 100kr/pers

Våtdräkt och våtskor finns att hyra vid behov.

Möhippa/svensexa Göteborg

Möhippa/svensexa i Göteborg

Boka möhippa eller svensexa med Kitekalle Göteborg. Hos oss kan du välja mellan SUP-äventyr, mega-SUP, vågsurf och SUP-yoga. Du väljer själv om du vill boka en upplevelse eller sätta ihop en heldag. Det går givetvis också att kombinera med god mat och dryck.

Priser:
1 upplevelse 400kr/pers
2 upplevelser 700kr/pers
3 upplevelser 900kr/pers
Matpaket 100kr/pers

Våtdräkt och våtskor finns att hyra vid behov.

Praktisk info möhippa och svensexa

Vi på Kitekalle har många års erfarenhet av att skapa riktigt roliga upplevelser för våra kunder vilket bland annat har inneburit en hel del svensexor och möhippor genom åren. Alternativen är många och vi bidrar mer än gärna med ett skräddarsytt upplägg där vi kombinerar våra olika upplevelser. Vi har dessutom en rad trevliga samarbetspartners som vi kan koppla in för den perfekta helhetsupplevelsen. Kontakta oss så planerar vi en heldag ni minns!

 

Klädsel
Klädsel beror så klart lite på vilken typ av aktivitet ni väljer, men för det mesta är det bekväma kläder efter väder som gäller. Behöver ni våtdräkt eller våtskor ingår det i bokningen, vi behöver bara veta storlek vilket du kan lägga till vid bokning. Ska du ut på vattnet rekommenderar vi att du tar med ombyte och handduk samt solskydd och vattenflaska. Vi råder också till att lämna alla värdesaker på land, tar du med dem ut på brädan behöver du en vattentät påse.

Vanliga frågor

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar att du har träningskläder efter väder. Det kan också vara bra att tänka på att det så klart kan bli lite blött på brädan. Vill du ha våtdräkt och/eller våtskor ingår det i bokningen.

Behöver jag ha med mig något?

All utrustning som behöver för att utföra aktiviteten ni har bokat ingår. Utöver det kan ni låna våtdräkt, våtskor och flytväst. Är det varmt kan det vara bra att ta med en vattenflaska, SUP-brädorna har gummisnoddar där du kan fästa vattenflaskan och annat som tål vatten, det finns också flaskhållare på cyklarna. Handduk och ombyte är också bra att ha med.

Jag har aldrig provat SUP/yoga/kajak förut, kan jag ändå vara med?

Du behöver varken ha paddlat SUP, yogat, paddlat kajak eller cyklat förut för att vara med. Du utmanar dig själv på dina villkor och utifrån dina förutsättningar och oavsett tidigare erfarenhet vågar vi lova att du kommer ha en grymt rolig dag.