Möhippa och svensexa

Boka aktiviteter och upplevelser för en perfekt möhippa eller svensexa hos Kitekalle. Oavsett om du redan har en plan eller söker inspiration för den perfekta möhippan eller svensexan kan vi hjälpa dig att skapa en fantastisk dag. Välj mellan Champagnerundan på vanlig SUP eller varför inte en mega-SUP? Utmana balansen med SUP-yoga eller cykla fatbike. Våra upplevelser går att kombinera för en riktigt grym heldag, vi har också möjlighet att erbjuda matpaket, ett stopp på en en lokal restaurang eller ölprovning. Möjligheterna är många och oavsett vad du väljer garanterar vi en riktigt bra svensexa eller möhippa.

Den perfekta möhippan eller svensexan med Kitekalle

Hos oss bokar du den perfekta möhippan eller svensexan. Oavsett om du är ute efter utmaning, adrenalinkick eller avslappning i naturen har vi något som passar. Kombinera SUP-paddling med champagneprovning, utmana balans och styrka med ett SUP-yogapass eller boka in en riktigt härlig cykeltur med våra fatbikes. Du väljer helt fritt bland våra upplevelser och kan kombinera precis hur du vill.

Upplevelsepaket för möhippa och svensexa

Vi vill gärna skapa en helhetsupplevelse för dig och dina vänner och därför har vi tagit fram tre olika paket för svensexor och möhippor. Du bokar en upplevelse för 400kr/person, två upplevelser för 700kr/person och tre upplevelser för 900kr/person. Önskar du lägga till ett matpaket kostar det 100kr/person. Det går så klart också bra att boka enskilda upplevelser om du redan har börjat planera ett upplägg för möhippan eller svensexan. Upplevelserna på våra olika orter varierar lite, du hittar mer info under plustecknet för varje stad lite längre ner. Inspireras av vårt utbud och boka ett upplevelsepaket för en riktigt grym svensexa eller möhippa. Har du frågor eller önskemål kan du mejla info@kitekalle.se så hjälper vår bokningspersonal dig.

Möhippa och svensexa med Kitekalle

Kitekalle erbjuder grymma upplevelsepaket för både svensexa och möhippa. Nedan hittar du paketen vi erbjuder på våra olika filialer på västkusten.

BOKA MÖHIPPA/SVENSEXA

Möhippa/svensexa i Båstad

Boka möhippa eller svensexa med Kitekalle Båstad. Hos oss kan du välja mellan SUP-äventyr, mega-SUP, vågsurf och SUP-yoga. Du väljer själv om du vill boka en upplevelse eller sätta ihop en heldag. Det går givetvis också att kombinera med god mat och dryck.

Priser:
1 upplevelse 400kr/pers
2 upplevelser 700kr/pers
3 upplevelser 900kr/pers
Matpaket 100kr/pers

Våtdräkt och våtskor ingår vid behov.

BOKA NU

Möhippa/svensexa i Halmstad

Boka möhippa eller svensexa med Kitekalle Halmstad. Hos oss kan du välja mellan SUP-äventyr, mega-SUP, vågsurf, fatbike och SUP-yoga. Du väljer själv om du vill boka en upplevelse eller sätta ihop en heldag. Det går givetvis också att kombinera med god mat och dryck.

Priser:
1 upplevelse 400kr/pers
2 upplevelser 700kr/pers
3 upplevelser 900kr/pers
Matpaket 100kr/pers

Våtdräkt och våtskor ingår vid behov.

BOKA NU

Möhippa/svensexa i Falkenberg

Boka möhippa eller svensexa med Kitekalle Falkenberg. Hos oss kan du välja mellan SUP-äventyr, mega-SUP, vågsurf och SUP-yoga. Du väljer själv om du vill boka en upplevelse eller sätta ihop en heldag. Det går givetvis också att kombinera med god mat och dryck.

Priser:
1 upplevelse 400kr/pers
2 upplevelser 700kr/pers
3 upplevelser 900kr/pers
Matpaket 100kr/pers

Våtdräkt och våtskor ingår vid behov.