Cykeluthyrning Kitekalle

Vi på Kitekalle älskar att cykla och vill gärna förmedla den passionen vidare till dig. På en del av våra filialer erbjuder vi uthyrning av fatbikes, på Kitekalle Halmstad erbjuder vi utöver fatbikes också uthyrning av flertalet olika cyklar. Bland annat kvalitetscyklar från Trek.

Hyr din cykel hos Kitekalle

Vi på Kitekalle hyr ut flera olika typer av cyklar, så oavsett om du vill hyra en cykel för att ta dig till stranden, upptäcka staden, cykla långtur eller svårtillgänglig terräng har vi en cykel för dig. Närmare bestämt kan du hyra stadscyklar, cityhybrider, mountainbikes, fatbikes samt touringcyklar i alla storlekar.

Alltid god service

När du hyr en cykel hos oss på Kitekalle får du alltid personlig service. Vi tar god hand om våra cyklar för att garantera dig bästa möjliga upplevelse. Du får alltid prova ut din cykel tillsammans med någon av våra kunniga medarbetare så att cykelns alla inställningar är perfekta för just dig. Dessutom hjälper vi dig alltid med service på bästa möjliga sätt om olyckan råkar vara framme under din cykelfärd. Med flexibla tider för hämtning och lämning, möjlighet till transport och förstklassig service ser vi till att göra din cykelupplevelse till något riktigt bra.

Redo att boka din cykelupplevelse?

All utrustning du behöver

Givetvis har vi utrustning som du kan köpa eller hyra om du behöver komplettera med något inför din cykeltur. Har du ingen egen hjälm kan du hyra eller köpa det hos oss, vi har också cykelväskor att hyra. Önskar du ta med barnen på turen har vi ett antal barncyklar samt cykelkärror till uthyrning.

Guidade turer och andra tips

Eftersom vi själva älskar att cykla vill vi inspirera fler att upptäcka vår natur på cykel. Vi delar mer än gärna med oss av våra favoritturer i och runt Halmstad, bara fråga någon av våra kunniga medarbetare. Vill du ha lite mer inspiration än så har vi flera duktiga guider som bland annat kör fatbikeäventyr både i skogen och på stranden. Vill du uppleva både cykel, mat och natur i och runt Halmstad håller vi Halmstad smakrunda ett antal söndagar under vår, sommar och höst. Halmstad smakrunda är en väldigt populär och uppskattad upplevelse som definitivt ger mersmak. Önskar du ge dig ut på en upplevelse som tar dig ännu längre ska du absolut kolla in turerna längs Kattegattleden som vi kör tillsammans med Gyllene turer. En garanterat härlig upplevelse där du cyklar och vi sköter resten. 
 
Som du ser är möjligheterna oändliga när det kommer till Kitekalle och cykeluthyrning! Vill du läsa mer och boka cykel hittar du allt du behöver på vår systersida Rent a bike Halmstad. Vill du läsa mer om turerna längs Kattegattleden hittar du det här.

Vanliga frågor om cykeluthyrning

Vad ingår när jag hyr cykel?

När du hyr din cykel hos Kitekalle betalar du alltid hyran i förskott. Det finns alltid ordinarie lås på cykeln samt ett extralås per 1–2 cyklar så att cyklarna kan låsas fast tillsammans som extra säkerhet. Du är ansvarig att återlämna cyklarna i samma skick som vid uthyrningstillfället. Du kan så klart hyra hjälm, cykelväska eller annan utrustning du behöver när du hämtar din cykel. Vill du utnyttja vår tjänst bagagetransport meddelar du det vid bokning. 

Kan jag hyra här och lämna där?

Vi transporterar cyklar mot avtalad avgift i den mån vi har möjlighet. Mejla vår bokningspersonal på info@kitekalle.se för mer information.

Vad gör jag om något händer med cykeln?

Vid punktering eller annat fel på cykeln returnerar ni den till oss så får ni en ny i utbyte. För de som cyklar Kattegattleden försöker vi möta upp så fort vi kan för att åtgärda eller byta ut cykeln. Vid förlust eller skada av exempelvis extralås, hjälm, cykelkorg och cykelväska tar vi ut en avgift. Vid stöld av uthyrda varor debiteras varans inköpsvärde som ni sedan reglerar på er rese- eller hemförsäkring. Cykeln måste alltid var låst för att försäkringar och stöldskydd ska gälla, och ni måste inkomma med en polisanmälan, samt återlämna nycklarna till oss.

Kan jag ta med mitt barn på cykeln?

Beroende på ålder och längd har vi några alternativ att välja mellan, vi har bland annat cykelkärror till uthyrning samt ett par barncyklar som kan justeras. Kontakta vår bokningspersonal på info@kitekalle.se så hjälper de dig. 

Boka din nästa upplevelse!

Välj plats för att läsa mer om upplevelsen och vad vi erbjuder.