19

Maj

Halmstad Smakrunda

Halmstad Smakrunda bjuder på vacker natur, goda smaker och spännande möten – en cykelupplevelse du inte vill missa! Smakrundan är cirka 40 km och tar dig genom vår vackra natur längs Kattegattleden, med några avstickare. Rundan innehåller 9-10 olika smakstopp där du får möta passionerade entreprenörer som alla brinner för det de gör. Halmstad Smakrunda är en cykelupplevelse för alla sinnen.

En riktig smakupplevelse!

Äntligen är det dags att än en gång få smaka på allt gott som Halmstad har att erbjuda. Halmstad smakrunda 2024 är snart här. Den 19 maj har vi ett riktigt härligt utbud.

Välj din starttid

I år har vi sex stycken olika starttider med 15 minuters mellanrum. Välj den starttid som passar dig och dina vänner bäst, vi rekommenderar att boka så fort som möjligt om ni är ett större gäng.

Starttider:

  • 09.45 / 10:00 / 10:15 / 10:30 / 10:45

Stoppen för 2024 års Halmstad smakrunda

I AM COFFEE

På I’M COFFEE lever och andas vi kaffe, och ser till att vårt rosteri sprider ljuva dofter över Högskoleområdet i Halmstad. Vårt utbud är brett och riktar sig till dig som föredrar ett kaffe utöver det vanliga. Här blir det choklad och kaffe.

Wiggo

På Wiggos bjuds det på rak, ärlig och hemlagad mat från Nicklas. Idén till matkonceptet kom från hans farfar som arbetade som rallare och insåg tidigt vikten av vällagad mat. På Wiggo kommer du få provsmaka lite olika wraps.

Nellie Nettis + Ala Kaffe Rosteri

Frösakulls nya inredningsbutik! Här hittar du Anettes handplockade utbud av inredning och textilier. En butik fylld av inspiration och passion för inredning. Dagen till ära erbjuder Anette 15% rabatt på hela sortimentet. På plats finns också Ahla Kafferosteri och bjuder på sina välsmakande kaffe med något gott till.

The Driftwood

Gemytlig trattoria i Vilshärad, The Driftwood är en restaurang och pizzeria med alkoholrättigheter där vi serverar vedugnsbakad pizza och à la carte vilket man kan avnjuta både inne i restaurangen och ute på vår stora uteservering. Här bjuder vi på toskansk pizza med tunn krispig botten, toppad med nyskördade primörer

Mr Gelato

I Gullbrandstorp har Mr Gelato, eller Joakim som han också kallas, sin alldeles egna lilla glassfabrik. Glasstillverkningen sker alltid från grunden och smakerna Mr Gelato erbjuder är inspirerade av säsong, lust och tillgänglighet på råvaror. Precis som det ska vara! Här får ni prova dagens glass.

Kafé Heagård

På Kafé Heagård hittar ni våfflor, både matiga och söta samt annat smått och gott. Vi har även en linsgryta som görs på våra egna linser som odlas här på gården. Vad kommer ni få smaka på hos oss, ja ni det blir en överraskning men man kan nästan gissa sig till det…

Strandlida ölbryggeri med Pizzaluckan

Strandlida Bryggeri bjuder på hantverksmässigt producerad öl med grymma tilltugg från Pizzaluckan.

Brunchbaren

Brunchbaren hittar du inne i Hallands Konstmuseum, ett stenkast från Halmstad City precis intill Nissan. Här avslutar vi dagen, förhoppningsvis ute i eftermiddagssolen med något gott i glaset och tilltugg.

Pris

499:- till 795:-

Frågor eller funderingar?

info@kitekalle.se / 035-21 22 23