Boka din upplevelsedag på Kitekalle Båstad!

Kitekalle Båstad erbjuder utomhusaktiviteter hela sträckan Laholm-Båstad-Torekov. 2021 är premiärår, men det innebär inte någon mjukstart. Vi erbjuder upplevelser som passar alla, bland annat SUP-äventyr, SUP-yoga och vågsurf. Hoppas vi ses på Kitekalle Båstad i sommar!

Sommarschema 2021

Detta schemat gäller v.25-31
(OBS! Om vädret är alldeles för dåligt med regn, åska osv. så kan tiderna nedan avvika. Slå oss en pling om du är osäker.)

 

[tt_timetable event='barn-sup-i-kalkan,malen-uthyrning-i-havet,riviera-uthyrning,sup-aventyr-i-lagan,sup-yoga,tapas-turen-fran-riviera,torekov-uthyrning-pa-stranden' event_category='malen,riviera,sup-aventyr-aktiviteter,torekov' columns='monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday,sunday' hour_category='' filter_style='tabs' filter_kind='event_category' filter_label='Visa alla' time_format='H:i' event_layout='3' row1_color='e8e8e8' generate_pdf_bg_color='0e8fce' generate_pdf_hover_bg_color='096996' booking_bg_color='0e8fce' booking_hover_bg_color='0e8fce' box_bg_color='0e8fce' box_hover_bg_color='0e8fce' filter_color='0e8fce' disable_event_url='1' text_align='left' row_height='50' colors_responsive_mode='1' font_subset='']

Kitekalle Båstad

Säg hej till Clara, filialägare Båstad.

Teamrider Clara Kronqvist

Clara Kronqvist

Varför startade du Kitekalle Båstad?

– Efter min sommar på Kitekalle Halmstad kände jag att Kitekalle är ett fantastiskt roligt företag att vara del av. Jag har alltid haft drömmar om att bli egenföretagare och såg detta som den perfekta möjligheten! Dessutom såg jag att Båstad saknar den här typen av verksamhet som erbjuder utomhusaktiviteter där alla kan vara med.

Vad brinner du för?

– Jag brinner för utveckling! Utveckling i form av att kitesurfa eller driva ett företag, det spelar egentligen inte så stor roll. Men att känna att något förändras till det bättre och att det är för att jag själv gör det, det brinner jag för!

Vad ser du mest fram emot med sommaren?

– Jag längtar efter att möta alla kunder och ge dem en härlig och rolig upplevelse. Jag ser fram emot att ha mitt eget team och få dem att trivas på sin arbetsplats. Det ska även bli väldigt roligt att ta lärdom av första året inför alla kommande år och sedan kunna utveckla Kitekalle Båstad år för år.

Vad ska man inte missa vid ett besök hos Kitekalle Båstad?

– Jag tycker definitivt att man ska prova SUP, vi erbjuder SUP på flera ställen så du kan få olika upplevelser på SUP-brädan. Sen ska du inte missa SUP-yoga eller barn-SUP på Kalkan (Öresjön). Jag tror att alla platser och upplevelser kommer ha något unikt att erbjuda och därmed ge besökaren en härlig stund!

Välkommen till Kitekalle Båstad

Hos oss kan du boka en rad olika SUP-äventyr på olika platser. Paddla dig fram på vackra Lagan, och välj till att avsluta turen med fika eller lunch från Graffiti Café Mellbystrand. Kom och hyr en SUP-bräda i havet framför hotell Riviera. Passar det dig bättre i sommaridyllen Torekov, finns vår uthyrning vid havet precis framför Torekovs camping. Har du alltid varit nyfiken på surfing? Kom och ta en kurs i kite-eller vågsurf med oss! Öresjön, eller Kalkan som sjön kallas, ligger i Båstad. Här kan du prova på SUP-yoga, och det kan du göra även helt utan erfarenhet av yoga! I den lilla sjön som omringas av vacker natur och fågelkvitter har vi barn-SUP hela sommaren. 

Planerar du en möhippa/svensexa, kick-off, teambuilding, födelsedagsfirande eller en upplevelse för skolklassen har vi garanterat ett paket som passar! Vi på Kitekalle Båstad har alltid som mål att göra alla våra nyfikna och äventyrslystna kunder nöjda och hoppas kunna uppfylla alla era önskemål!

Sommarschema v. 25–31
Öppet för bokning maj–september

0431–121 50 /
bastad@kitekalle.se