Vågsurfing Båstad/Laholm

Vi på Kitekalle Båstad/Laholm älskar vågsurfing! Så fort det är vind och vågor står vi redo att lära dig vågsurfa med vår grundkurs i vågsurfing. Du kan också hyra vågsurfingbräda per timme hos oss, så vill du vågsurfa i sommar har du kommit rätt. Vår surfkurs är perfekt både för nybörjaren och för den som vill utvecklas – våra kunniga instruktörer anpassar alltid kurserna efter dina förutsättningar. Vi använder enbart det bästa när det kommer till surfutrustning, bland annat grymma vågsurfingbrädor från Ocean Earth samt våtdräkter från O’Neill.

Vågsurfingkurs Båstad/Laholm

Vill du vågsurfa i Båstad och Laholm? Här hittar du vårt utbud av vågsurfing, klicka på plustecknet för mer info om vågsurfingkurs samt uthyrning av vågsurfingbrädor.

I år går alla våra bokningar i Båstad via Halmstad. Ring oss på 035-21 22 23 eller skicka ett mail till info@kitekalle.se

Grundkurs vågsurfing från 1 000:-

För dig som vill lära dig vågsurfa  
Tid: Ett kurstillfälle á 3 timmar 
När: Ny kursstart varje dag (förutsatt bra väderförhållanden)  
Utrustning: All utrustning ingår  
Deltagare: Max 6 per instruktör

Vågsurfingkursens upplägg
Kursen börjar på land för teoretisk genomgång av vågsurf, därefter tar vi oss ut i vattnet för att omvandla teori till praktik. Stunden i vattnet ger dig möjlighet att själv prova det vi har pratat om. Efter det gör vi en kort sammanfattning av din surfsession på land där instruktören går igenom vad du gör bra och vad du behöver öva mer på. Du får också möjlighet att ställa frågor kring det du nyss provat. All utrustning i form av surfbrädor från Ocean Earth och Catch Surf samt våtdräkter från O’Neill ingår.

Dessa moment ingår i vågsurfkursen: 
– Grundläggande teori vågsurfing 
– Säkerhet på land och i vatten 
– Utrustning för vågsurf
– Vågor, vind och strömmar

Priser

Vuxen 1500 kr
Studerande 1200 kr
Under 16 år 1000 kr

Bokning
Boka via mail på info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Uthyrning vågsurfingbräda från 200:-

Vi på Kitekalle Båstad har all utrustning du behöver för att ge dig ut i vågorna. Hyr vågsurfingbräda från Ocean Earth, våtdräkt och annan utrustning du behöver på Kitekalle Båstad.

Pris för att hyra vågsurfingbräda: 200kr per timme. Brädan hyr du i butiken i Halmstad på Stationsgatan 62.

Bokning
Boka via mail på info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Vågsurfa med Kitekalle Båstad/Laholm

Vågsurfing är en stor passion här på Kitekalle Båstad/Laholm, det är få saker som slår känslan av att fånga en riktigt bra våg efter hårt slit ute på vattnet. Vi brinner för att förmedla vår passion för vågsurfing och faktum är att vågsurfing är en sport som passar alla, oavsett tidigare erfarenhet. Vår grundkurs i vågsurfing är till för både nybörjaren och den som behöver fräscha upp eller slipa på sina surfkunskaper. Vi går igenom det du behöver veta kring utrustning, säkerhet och vatten för att du ska känna dig trygg ute på vågorna. Du får också lära dig olika surftekniker – allt för att få så bra förutsättningar som möjligt när du ger dig ut på egen hand.

Vågsurfing är en riktigt härlig vattensport och Båstad/Laholm bjuder på många bra vågsurfingspots. Vågsurfingen kräver en del tålamod men belöningen för uthålligheten är definitivt värd det. Våra vågsurfinginstruktörer är kunniga och kommer se till att din surfkurs i Båstad/Laholm blir en rolig och inspirerande upplevelse. Du kommer garanterat vilja vågsurfa mer efter avklarad kurs.

Praktisk info vågsurfing Båstad/Laholm

Vi på Kitekalle Båstad/Laholm håller surfkurser hela sommaren. Att vågsurfa passar alla, oavsett tidigare erfarenhet av vattensport. Du bokar den dag och tid som passar dig bäst så kontaktar vi dig när det närmar sig för att se om kursen går att genomföra vid önskat tillfälle, vi vill ju ha rätt väderförhållanden för att göra din vågsurfingkurs så bra som möjligt. Vi håller våra vågsurfingkurser i och runt Båstad/Laholm, men mer exakt plats avgörs av vindriktningen. All utrustning ingår i kursen. Är du sugen på att skaffa egen surfutrustning har vi ett riktigt bra sortiment när det gäller surfbrädor samt våtdräkter från O’Neill. Med andra ord har vi allt du behöver för att komma igång med din vågsurfing!

Vanliga frågor vågsurf Båstad/Laholm

Behöver jag ha några förkunskaper för att gå en vågsurfingkurs?

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av vare sig vågsurfing eller annan vattensport för att gå vår grundkurs i vågsurf. Våra kunniga instruktörer anpassar kursen efter dina förutsättningar.

Vad händer om det inte är några vågor när jag ska gå min kurs?

Alla våra vågsurfingkurser har våggaranti, är det inte bra väderförhållanden på bokat kursdatum bokar vi om din kurs till ett annat tillfälle.

Behöver jag ha med mig något?

All utrustning du behöver för att vågsurfa får du låna av oss på Kitekalle Båstad. Däremot är det bra om du tar med dig varma kläder som tål vatten och vind, ombyte, något att äta och dricka, samt solskydd och badkläder. 

Kan jag boka om min kurs?

Upp till sju dagar före kursstart kan du boka om din vågsurfingkurs kostnadsfritt.