Boka din upplevelsedag på Kitekalle Umeå!

I Umeå kan du uppleva magisk natur från SUP-brädan, för hur trevligt låter det inte att paddla på Umeälven? Du kan också paddla på Skravelsjötjärnen, där Kitekalle Umeå håller till och hyr ut SUP-brädor. På Kitekalle Umeå kan du hyra SUP-bräda både per timme eller dygn, de uppblåsbara brädorna är smidiga att ta med så att du kan åka till just ditt favoritställe. Hoppas vi ses på Kitekalle Umeå.

Kitekalle Umeå

Säg hej till Johan, filialägare i Umeå

Johan-Nordlund-(med-bräda)

Johan Nordlund

Vad är det bästa med att driva Kitekalle-filial?

– Alla grymma människor jag får möta, kunder men också alla i Kitekalle-familjen. Det är värdefullt att få stöd från Kitekalle, det hjälper enormt mycket när det kommer till att kunna erbjuda bra kursmaterial, utrustning samt när man behöver någon att bolla idéer med.

Vad ser du mest fram emot med sommaren?

– Vinden, alla glada människor på stranden, alla lyckliga nybörjare och så att få påta hemma i trädgården lite, ta nån golfrunda ibland, klättra utomhus, köra wakeboard, springa i skogen…listan är i det närmaste oändlig :)

Vad älskar du att göra?

– Väldigt mycket! Förutom kitesurf så är det magiskt att ta ut SUP:en en stilla sommarkväll/natt när solen fortfarande skiner över den spegelblanka sjön och bara sitta där och filosofera.

Varför ska man inte missa ett besök hos Kitekalle Umeå?

– För att ett besök hos oss innebär antingen; en magisk SUP-paddling på Umeälven, en kitesession på underbara Lillskärsudden som kan sträcka sig över natten ända in till nästa dag om vinden bara vill det eller en helt otroligt naturskön session vid Öreälvens mynning bland sandbankar och perfekt plattvatten.

Välkommen till Kitekalle Umeå

Hos Kitekalle i Umeå kan du hyra SUP hela sommaren. Umeå bjuder på magisk natur, och det finns få bättre sätt att uppleva den än från SUP-brädan. Varför inte njuta av midnattssolen på en SUP i Umeälven? Eller kanske en fika på brädan ute på Skravelsjötjärnen? Oavsett hur du väljer att uppleva ditt SUP-äventyr lovar vi en magisk upplevelse nära naturen.