Skateboard med Kitekalle

Åka skateboard, skatea, det är något man tro det eller ej, aldrig blir för gammal för. Alla kan lära sig åka skateboard. Skate har utvecklats enormt mycket och de senaste åren har vi sett fler och fler skateparker och ramper poppa upp, både utomhus och inomhus varianter. På Kitekalle i Halmstad har vi vår egna inomhusramp som det går att hyra till väldigt förmånligt pris.

Hur börjar jag åka skateboard?

Det lättaste sättet att lära sig att åka skateboard är att gå någon form av enklare introduktionskurs och sedan är det träna, träna, träna. Som det mesta andra saker tar det tid att bemästra och skateboard är inte ett undantag. Men med det sagt så kommer du ha roligt under hela tiden du lär dig att åka skateboard.

Redo att börja skatea?

Vanliga frågor om skateboard

Hur bokar jag tid i skateboardrampen?

Skateboardrampen är öppen alla dagar men du behöver boka tid, det gör du här. En bokning innebär att du bokar 3 timmar i rampen. Om du bokar tid utanför butikens öppettider, exempelvis under lågsäsong, behöver du komma överens med ansvarig om larm-och låsrutin. Mejla info@kitekalle.se eller ring 035–21 22 23.

Vad kostar det att åka skateboard på Kitekalle?

Är du under 18 år kostar det 30 kr att boka tid i rampen, är du 18 år eller äldre kostar det 50 kronor att boka tid i rampen. Varje bokning innebär 3 timmars skate, alltså 50/100kr per 3 timmar. 

Behöver jag ha med mig något?

Har du egna grejer tar du med dig dem. Behöver du låna skateboard, hjälm och/eller skydd finns det tillgängligt för att användas i skateboardrampen. Är du under 18 år kostar det 50 kronor att låna utrustning för 3 timmar skate, är du 18 år eller äldre kostar det 100 kronor att låna utrustning för 3 timmar skate. 

Jag har aldrig åkt skateboard, kan jag boka rampen ändå?

Alla är välkomna att åka skateboard på Kitekalle. Har du aldrig provat innan är det bra att ta med en kompis som har åkt. Vi har också en superbra grundkurs där du får lära dig att åka skateboard. Är det ingen kurs just nu kan du höra av dig till oss så löser vi så att du kan få prova åka skateaboard.

Boka din nästa upplevelse!

Välj plats för att läsa mer om upplevelsen och vad vi erbjuder.