Kitekalle Malmö – North democenter Skåne och SUP-uthyrning

Skånes fördel med både västkust och östkust innebär riktigt många grymma kitespots – närmare bestämt kitesurf i alla vindriktningar. Kitekalle finns på plats i Skåne i form av ett North democenter, men du kan också hyra SUP och paddla ut på egna äventyr. Vill du hyra SUP eller läsa mer om hur det går till kan du klicka dig vidare på bilden nedan. Utgångspunkten för både kite och SUP är Malmö, men vår representant Ola Håkansson kitesurfar på alla spots i hela Skåne, blåser det kan du räkna med kitesurf. Det innebär att du som är sugen på att prova kites från North har många möjligheter. Kolla in Kitekalle Malmö på Facebook och Instagram för att se vilken spot som gäller för dagen. Vill du veta mer eller bara få kontakt med Ola mejlar du malmo@kitekalle.se

Kitekalle Malmö

Säg hej till Ola, ansvarig Kitekalle democenter Malmö.

North kiteboarding kite på Ölandsstrand

Ola Håkansson

Berätta om Kitekalle Malmö!

Ola heter jag och min roll på Kitekalle är att driva vårt North democenter i Skåne. Kitesurfing är min stora passion och jag försöker kitesurfa alla dagar det är vind, så vill du testa några av marknadens bästa kites och brädor är du varmt välkommen. Det är verkligen kul att vara en del av Kitekalle och dela med mig av min passion, och jag ser fram emot många långa kitedagar med bra vind och gött häng mellan åken. Utöver kitesurfing gillar jag alla slags äventyr och upplevelser, när det inte blåser sysslar jag en del med wakeboard, cykling, simning, discgolf eller så kör jag ett pass på gymet eller i skogen.

Ola om Kitesurfing

Ola om kitesurfing: Det är en sport som har allt och passar alla åldrar och stilar. När du väl kan ta höjd och blivit säker med kiten kan du antingen stanna där och njuta av skön, lugn surf resten av livet, eller så går du vidare till mer teknisk åkning och adrenalinstinna hopp i höststormarna. 

Kitekalle North democenter Skåne

Kitekalle har ett brett sortiment av kiteutrustning från North Kiteboarding, en av marknadens ledande aktörer. Vårt democenter i Skåne har utgångspunkt i Malmö, men kör demodagar på olika platser i hela Skåne året om. Eftersom vinden styr var vi håller till uppdaterar vi Kitekalle Malmö på Facebook och Instagram med aktuell tid och plats, följ oss där för att ha koll på vilken spot som gäller för dagen.

Vad är en demosession?

En demosession innebär att du får prova utrustning från North Kiteboarding i cirka 20 minuter, gratis. Som åkare är du ansvarig för utrustningen under din session. Det finns alltid en representant på plats om du har frågor. Vill du boka kitekurs hittar du samtliga våra kiteskolor här.

Kitekalle Malmö på Instagram
Kitekalle Malmö på Facebook
malmo@kitekalle.se