Företagsevent

Boka nästa konferens, kick-off eller sommaravslutning med oss. Eftermiddagsaktivitet för en liten grupp eller en halvdag för hela gänget – vi på Kitekalle skräddarsyr alltid utifrån era önskemål. Vi skapar upplevelser för upp till 250 personer och levererar alltid en glädjefylld och inspirerande helhetsupplevelse – från start till mål. Vi brinner helt enkelt för att dela med oss av vår passion. Låt oss hjälpa till med ditt företagsevent!

Praktisk info företagsevent

Vi på Kitekalle har flera års erfarenhet av att skapa företagsevent och riktigt roliga heldagar för våra kunder. Aktiviteter finns det gott att välja på och vi ser alltid till att skräddarsy just ditt event. Om ni vill ha mat, andra upplevelser eller tillägg så har vi dessutom en rad trevliga samarbetspartners som vi kan koppla in för den perfekta helhetsupplevelsen. Kontakta oss så planerar vi en heldag ni minns!

Boka ett företagsevent med Kitekalle

I PDFen nedanför har du ett urval med aktiviteter och priser. Men du kan alltid höra av dig med speciella önskemål.

Vanliga frågor

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar att du har träningskläder efter väder. Ska du paddla SUP så kan det också vara bra att tänka på att det så klart kan bli lite blött. Vill du ha våtdräkt och/eller våtskor ingår det i bokningen.

Behöver jag ha med mig något?

All utrustning som behöver för att utföra aktiviteten ni har bokat ingår. Utöver det kan ni låna våtdräkt, våtskor och flytväst. Är det varmt kan det vara bra att ta med en vattenflaska, SUP-brädorna har gummisnoddar där du kan fästa vattenflaskan och annat som tål vatten, det finns också flaskhållare på cyklarna. Handduk och ombyte är också bra att ha med.

Kan alla vara med?

Våra aktiviteter kräver inga förkunskaper. Vi kommer instruera er och visa hur ni gör aktiviteten innan ni sätter igång. Ni kommer garanterat ha ett roligt event tillsammans!