Boka din upplevelsedag på Kitekalle Öland!

Kitekalle finns givetvis representerade på solen och vindarnas ö. På Öland erbjuder vi kitekurser och kiteförsäljning. Kitekurserna utgår huvudsaklingen från Kleva, norr om Mörbylånga. Vill du prova kitesurfing men inte gå en hel kurs erbjuder Kitekalle Öland även prova på-timmar. Mejla oland@kitekalle.se så bokar vi in en kiteupplevelse som passar dig. Är du på jakt efter grym kiteutrustning kan du kika in i vår webbshop.

Kitekalle Öland

Säg hej till Johannes, vår Teamrider på Öland

Johannes Saether

Varför är du kiteinstruktör på Öland?

– Jag brinner för att lära ut kitesurfing på ett säkert sätt. Att få fler att upptäcka sporten är definitivt något som driver mig. Jag älskar kitesurfing, bland annat för att det ger mig motivationen att komma ut i naturen. Jag gillar soliga, varma dagar men också när det blåser tokmycket och adrenalinet slår till.

Vad är det bästa med att driva Kitekalle Öland?

– Det bästa med att vara kiteinstruktör är att dela glädjen och spänningen med eleverna under kurserna.

Vad är det bästa med att gå kitekurs på Kitekalle Öland?

– Jag tycker att man ska komma till Kitekalle Öland eftersom vi mig veterligen har några av de bättre och vindsäkraste hemmaspotarna för kitesurfing i Sverige (kanske världen). Vi har kilometervis med plattvatten där det är grunt och säkert, vilket gör det till en idealisk plats för att lära sig kitesurfa.

Välkommen till Kitekalle Öland

Kitekalle Öland är en av de vindsäkraste platserna i Sverige och har dessutom perfekta förutsättningar för kitesurfingkurser med långgrunt vatten och långa sandstränder. Med dessa perfekta förutsättningar erbjuder Kitekalle Öland kitesurfingkurser hela sommaren. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller van kitesurfare, Kitekalle Öland har flera olika kurser att välja på. Boka in dig på en riktigt bra kiteupplevelse med Kitekalle på solen och vindarnas ö i sommar. Mer information om kitekurserna hittar du här.

010-206 42 20
oland@kitekalle.se