SUP-yoga

SUP-yoga är den perfekta kombinationen av yoga och SUP! Utmana balans och styrka samtidigt som du får en härlig och avslappnande stund i naturen. Och det är faktiskt inte så svårt som det kanske ser ut, du behöver varken ha yogat eller SUP:at förut för att uppskatta SUP-yoga.

Vad är SUP-yoga?

SUP-yoga är helt enkelt yoga på en SUP-bräda, en riktigt rolig upplevelse som definitivt kommer utmana både styrka och balans. Att ta med yogan ut på vattnet är en väldigt kul och spännande upplevelse. Givetvis blir det lite vingligare än vanligt men det kommer du snabbt in i när du väl har börjat. Den extra dimensionen som vattnet och SUP-brädan ger till yogan innebär att du får jobba extra mycket med bålstyrka och balans. Men precis som med vanlig yoga bestämmer du själv hur mycket du vill utmana balansen.

Redo att boka SUP-yoga?

Är SUP-yoga svårt?

SUP-yoga är faktiskt inte så svårt som det kanske ser ut. Faktum är att du varken behöver ha yogat eller SUP:at tidigare för att prova SUP-yoga. Det kommer så klart vara lite vingligt, men det tar inte lång stund förrän du får någorlunda kläm på det hela. Vi håller oss mestadels lågt på brädan och gör inga komplicerade yogapositioner. Våra instruktörer ser till att du känner dig trygg på din bräda, sen är det upp till dig hur mycket du vill utmana din balans.

Prova SUP-yoga med Kitekalle

Är du nyfiken på att prova denna härliga upplevelse erbjuder Kitekalle SUP-yoga i både Båstad och Halmstad i sommar. SUP-yoga är verkligen en perfekt kombination där du får utmana både balans och styrka samtidigt som du får avkoppling och njuta av vacker natur. När du provar SUP-yoga med Kitekalle ingår alltid all utrustning och våra duktiga instruktörer kommer se till att du får en riktigt härlig yogastund på brädan.

Vanliga frågor om SUP-yoga

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar att du har träningskläder efter väder. Det kan också vara bra att tänka på att det så klart kan bli lite blött på brädan. Vill du ha våtdräkt och/eller våtskor finns det att låna till extra kostnad.

Var lämnar jag mina värdesaker

Det finns en liten bod som vi låser under tiden vi yogar, där kan du lägga dina värdesaker som inte får bli blöta. Behöver du ta med något ut på brädan rekommenderar vi en vattentät påse. Du ansvarar själv för de värdesaker du tar med dig ut på vattnet.

Behöver jag ha med mig något?

SUP-bräda och paddel samt flytväst för den som önskar ingår i bokningen. Är det varmt kan det vara bra att ta med en vattenflaska, brädorna har gummisnoddar där du kan fästa vattenflaskan och annat som tål vatten. Ombyte kan vara bra att ha med om du skulle råka ta ett dopp.

Jag har aldrig yogat eller SUP:at förut, kan jag ändå vara med?

Du behöver varken ha paddlat SUP eller provat yoga för att vara med på SUP-yoga. Du utmanar dig själv på dina villkor och utifrån dina förutsättningar. Poängen är inte att göra svårast yogapositioner utan att ha en härlig stund på brädan.

Boka din nästa upplevelse!

Välj plats för att läsa mer om upplevelsen och vad vi erbjuder.