SUP-yoga Halmstad

Prova SUP-yoga i Halmstad i sommar! I år genomförs SUP-yogan i samarbete med Yoga Institutet varje lördag från 10/6 klockan 10.30–11.45 vid Laxön i Halmstad. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av varken SUP eller yoga för att vara med. SUP-yoga förenar vattensport och yoga på ett sätt som ger en fantastisk upplevelse. Läs mer och boka via Yoga Institutet.

SUP-yoga i Halmstad

Kitekalle Halmstad har SUP-yoga söndagar i juli. Nedan hittar du tider och mer information.

Ring oss på 035-21 22 23 eller skicka ett mail till info@kitekalle.se

SUP-yoga lördagar på Laxön, 300:-

Att ta med yogan ut på vattnet är en härlig upplevelse, och du behöver varken ha yogat eller SUP:at tidigare för att vara med. Vi yogar i ett lugnt tempo och blandar stående och sittande positioner, du får alltid alternativ och kan anpassa utifrån dina förutsättningar. SUP-yoga är ett roligt sätt att utmana balans och styrka – och framför allt är det en skön stund nära naturen.

Vi utgår från Laxön. Vi kör SUP-yoga varje lördag från den 10/6 kl. 10.30–11.45, du behöver vara på plats 10.15 Passen hålls av instruktörer från Yoga Institutet och kostar 300 kr per person. Klä dig efter väder i träningskläder och ta gärna med handduk och ombyte om du skulle bli blöt. Önskar du låna våtdräkt eller skor kostar det 50 kr extra per lån, meddela vid bokning. Vid allt för dåligt väder ställs passet in, vi meddelar dig i så fall och du blir då ombokad till ett annat tillfälle.

SUP-yoga är en perfekt aktivitet för kompisgänget, företaget, släktkalaset, möhippan eller svensexan. Eller varför inte kombinera det med någon av våra andra aktiviteter? Hör av dig till oss så bokar vi in er!

Bokning
Boka via Yoga Institutet.

Praktisk info SUP-yoga Halmstad

SUP-yoga är en fantastisk upplevelse som både utmanar och ger avkoppling. SUP-yogan i Halmstad hålls på mysiga Laxön, du parkerar uppe vid dagiset i Folkets park. All nödvändig utrustning så som SUP-bräda, paddel och leash ingår när du bokar SUP-yoga hos Kitekalle Halmstad. Önskar du låna flytväst finns det också. Vår instruktör håller en kort introduktion innan passet börjar och du får också möjlighet att paddla lite för att känna på brädan innan det är dags för yoga.

Klädsel
Vi rekommenderar träningskläder efter väder. Önskar du hyra våtdräkt eller våtskor lägger du till det vid bokning, det kostar 50 kronor extra per lån. Ta gärna med ombyte och handduk samt solskydd och vattenflaska. Vi rekommenderar att lämna alla värdesaker på land, tar du med dem ut på brädan behöver du en vattentät påse.

SUP-event i Halmstad
Planerar du en möhippa/svensexa, kick-off, teambuilding, födelsedagsfirande eller en upplevelse för skolklassen har vi garanterat ett paket som passar! För att boka en dag du sent kommer glömma, kontakta oss på info@kitekalle.se eller ring 035-21 22 23. Vi på Kitekalle Halmstad har alltid som mål att göra alla våra nyfikna och äventyrslystna kunder nöjda och hoppas kunna uppfylla alla era önskemål!

Vanliga frågor SUP-yoga Halmstad

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar att du har träningskläder efter väder. Det kan också vara bra att tänka på att det så klart kan bli lite blött på brädan. Vill du ha våtdräkt och/eller våtskor finns det att låna, 50 kronor för våtskor och 100 kronor för våtdräkt.

Var lämnar jag mina värdesaker?

Det finns en liten bod som vi låser under tiden vi yogar, där kan du lägga dina värdesaker som inte får bli blöta. Behöver du ta med något ut på brädan rekommenderar vi en vattentät påse. Du ansvarar själv för de värdesaker du tar med dig ut på vattnet.

Behöver jag ha med mig något?

SUP-bräda och paddel samt flytväst för den som önskar ingår i bokningen. Är det varmt kan det vara bra att ta med en vattenflaska, brädorna har gummisnoddar där du kan fästa vattenflaskan och annat som tål vatten. Ombyte kan vara bra att ha med om du skulle råka ta ett dopp.

Jag har aldrig yogat eller SUP:at förut, kan jag ändå vara med?

Du behöver varken ha paddlat SUP eller provat yoga för att vara med på SUP-yoga. Du utmanar dig själv på dina villkor och utifrån dina förutsättningar. Poängen är inte att göra svårast yogapositioner utan att ha en härlig stund på brädan.