Vågsurf Kitekalle

Vågsurfing är en stor passion här på Kitekalle, det är få saker som slår känslan av att fånga en riktigt bra våg efter hårt slit ute på vattnet. Våra kunniga vågsurfinginstruktörer ser till att din surfkurs blir en rolig och inspirerande upplevelse på en riktigt bra surfspot. Du kommer garanterat vilja vågsurfa mer efter avklarad kurs. PS! Efter avklarad kurs har du 15% rabatt vid ett köp i vår butik.

Kan alla vågsurfa?

Även om det kanske inte ser så ut är vågsurfing verkligen en vattensport som passar alla. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av vattensport för att surfa. Däremot krävs det en hel del tålamod, men belöningen för uthålligheten är definitivt värd det. Precis som med allt annat man gör för första gången kan det ta lite tid att få kläm på vågsurf, men efter en stund ute på din bräda kommer du absolut börja få in det rätta knycket. Vill du ha en riktigt bra start på din vågsurfingkarriär rekommenderar vi vår grundkurs i vågsurfing som vi kör i Halmstad.

Vågsurfa i Sverige med Kitekalle

Vi vet, Sverige är kanske inte det första som dyker upp när vi tänker på vågsurfing men du behöver faktiskt inte åka utomlands för att vågsurfa. Kitekalle erbjuder vågsurfingkurser i och runt Halmstad och Varberg och där har vi flera grymma surfspots. Våra instruktörer har givetvis stenkoll på var det är bäst att surfa, både generellt men också för den dagen du har bokat din kurs. I Varberg håller vi oftast till vid Apelviken när vi håller våra surfkurser och i Halmstad finns det flera olika platser att välja på. Vattnet är kanske inte lika varmt i Sverige, men i våra kurser ingår alltid våtdräkt i priset. Dessutom får du upp värmen ganska snabbt där ute på vågorna. Med andra ord: ja, med Kitekalle får du en grym surfupplevelse i Sverige! 

Redo att uppleva vågsurf?

Lär dig vågsurfa med Kitekalle

Kitekalle erbjuder som sagt surfkurser på flera olika surfspots längs västkusten. Vi har flera kunniga och inspirerande instruktörer som gärna vill förmedla sin passion för sporten. Det är något visst med den där strävan efter den perfekta vågen, hårt arbete och sen en belöning väl värd mödan. Det vet våra instruktörer allt om – och det är också därför Kitekalles surfkurser är så uppskattade. Har du aldrig provat vågsurfing förut är Kitekalles grundkurs i vågsurf en fantastisk start. Har du surfat lite sedan tidigare anpassar instruktören kursen efter dina förutsättningar så att du kan ta nästa steg i ditt surfande. Oavsett lovar vi att Kitekalles surfkurs ger dig en fantastiskt rolig upplevelse.

Surfutrustning på Kitekalle

Vill du hellre hyra surfbräda för att ge dig ut på egna äventyr går det alldeles utmärkt. Kitekalle har uthyrning av surfbräda och annan surfutrustning varje dag hela sommaren. Klicka dig vidare till Halmstad för att läsa mer om hur du hyr surfbräda per timme. Är du redo att ta steget och köpa din egen utrustning ska du titta in på Kitekalles webbshop, där har vi allt du behöver för vågsurfing.

Vanliga frågor vågsurf Kitekalle

Behöver jag ha några förkunskaper för att gå en vågsurfingkurs?

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av vare sig vågsurfing eller annan vattensport för att gå vår grundkurs i vågsurf. Våra kunniga instruktörer anpassar kursen efter dina förutsättningar.

Vad händer om det inte är några vågor när jag ska gå min kurs?

Alla våra vågsurfingkurser har våggaranti, är det inte bra väderförhållanden på bokat kursdatum bokar vi om din kurs till ett annat tillfälle.

Behöver jag ha med mig något?

All utrustning du behöver för att vågsurfa får du låna av oss. Däremot är det bra om du tar med dig varma kläder som tål vatten och vind, ombyte, solskydd och badkläder samt något att äta och dricka.

Kan jag boka om min kurs?

Upp till sju dagar före kursstart kan du boka om din vågsurfingkurs kostnadsfritt.

Boka din nästa upplevelse!

Välj plats för att läsa mer om upplevelsen och vad vi erbjuder.