Vågsurfing Göteborg

Lär dig vågsurfa i Göteborg med Kitekalle. På Kitekalle Göteborg hyr vi ut vågsurfing prylar hela sommaren. Våra vågsurfingbrädor är perfekta för såväl nybörjare som den som önskar putsa på sina kunskaper. Vill du köpa en egen hittar du brädor från Catch Surf och Ocean Earth samt våtdräkter från O’Neill i vår shop.

Boka bräda i Göteborg

Vill du  hyra en surfbräda? Här är vårt utbud i Göteborg, klicka på plustecknet för mer information.

Uthyrning vågsurfingbräda från 150:-

Vi på Kitekalle Göteborg har all utrustning du behöver för att ge dig ut i vågorna. Våra Catch surf soft tops är anpassade efter svenska förhållanden, har mycket volym och är perfekta även för nybörjare. Hyr vågsurfingbräda, våtdräkt och annan utrustning du behöver hos Kitekalle Göteborg.

Pris för att hyra vågsurfingbräda: 150kr per timme eller 600kr per dag.

Prova vågsurfing i Göteborg

Västkusten erbjuder många fina platser för vågsurfing. Vi på Kitekalle Göteborg älskar vågsurfing, det är få saker som slår känslan av att fånga en riktigt bra våg efter hårt slit ute på vattnet. Även om det kanske inte ser så ut är vågsurfing verkligen en vattensport som passar alla. Det krävs en hel del tålamod men belöningen för uthålligheten är definitivt värd det. Sverige är kanske inte det första som slår en när vi pratar vågsurfing, men det går faktiskt utmärkt att vågsurfa på hemmaplan. Vi håller bland annat till vid den grymma surfspoten i Apelviken. Du kommer garanterat få mersmak!

Praktisk info vågsurf Göteborg

Du behöver inte åka utomlands för att lära dig vågsurfa! Kitekalle Göteborg surfar vid flera superbra spots längs västkusten, bland annat i Apelviken. Så länge du har lite tålamod och kämparanda kommer du få en fantastisk upplevelse ute på vattnet. Är du sugen på att skaffa egen surfutrustning har vi ett riktigt bra sortiment av surfbrädor samt våtdräkter från O’Neill. Med andra ord har vi allt du behöver för att börja vågsurfa!