24-30

Vecka

Kidsweek

Kids Week är ett aktivt sommarläger, perfekt för aktiva barn som vill ha en äventyrlig vecka! Under v 24 – v 30 håller vi för fjärde året i rad ett aktivt läger från kl 09 till 15 för barn mellan 10 och 13 år.

En riktigt kul vecka!

Vi förser barnen med lunch och lägret kommer hållas i Halmstad. Vi utgår från butiken på Stationsgatan 62 och väljer aktivitet efter väder. Under lägret kommer barnen få en chans att hitta nya vänner samtidigt som de får testa på spännande aktiviteter som SUP, MEGASUP, SUP Yoga, skimboard, snorkling, livräddning, vågsurf och skateboard.

Lägret arrangeras av oss på Kitekalle som har tidigare erfarenhet av ungdomsgrupper.

Hur kan en dag på Kidsweek se ut?

Ja ingen dag är den andra lik under Kidsweek här hos Kitekalle. Men vi lovar att alla dagar är fullspäckade med aktiviteter. Såhär kul kan en dag med aktiviteter se ut!

Kl. 9-10 - Jonglering

Du har väl sett jonglörer som har 4-5 bollar i luften samtidigt. Nu är det dags för dig att lära dig jonglera på riktigt.

Kl. 10-12 - SUP

Här provar vi på SUP - Stand Up paddle board. En riktigt kul aktivitet som både testar balansen och simvanan.

Kl. 12-13 - Lunch

Vi tar något gott att äta så vi klarar eftermiddagens aktiviteter.

Kl. 12-15 - Vågsurf/bad

Nu kör vi en liten vågsurfingkurs där vi börjar på land med teknikgenomgång innan vi slänger oss ut i vattnet för att försöka ta ett par vågor.

Pris

2000 till 3500:-

Frågor eller funderingar?

info@kitekalle.se / 035-21 22 23

Praktisk information och vanliga frågor

Behöves det några förkunskaper?

Nej, det behövs inga förkunskaper för att vara med på Kidsweek. Alla kan delta och vi kan alltid anpassa nivån efter dig som deltagare.

Vilka aktiviteter kommer vi att göra?

Många aktiviteter är beroende på väder och vind. Men på Kidsweek försöker vi hinna med så många spännande aktiviteter som möjligt, så som SUP, MEGASUP, SUP-yoga, skimboard, snorkling, livräddning, vågsurf och skateboard.