Vågsurfing Halmstad

Vill du lära dig vågsurfa i Sverige? Då har du kommit till rätt plats! På Kitekalle i Halmstad har vi grundkurser i vågsurfing varje dag med rätt vindförhållanden. Perfekt för nybörjaren eller om du behöver putsa upp dina vågsurfingkunskaper. Vi erbjuder också uthyrning av grymma vågsurfbrädor från Catch Surf och Ocean Earth. Letar du efter grym surfutrustning hittar du det i vår webbshop.

Vågsurfingkurs i Halmstad

Här nedan hittar du vårt utbud av vågsurfing i Halmstad, klicka på plustecknet för mer information om vågsurfingkurs samt uthyrning av vågsurfingbrädor.

Ring oss på 035-21 22 23 eller skicka ett mail till info@kitekalle.se

Grundkurs vågsurfing från 1.000:-

För dig som vill lära dig vågsurfa  
Tid: Ett kurstillfälle á 3 timmar 
När: Ny kursstart varje dag (förutsatt bra väderförhållanden)  
Utrustning: All utrustning ingår  
Deltagare: Max 6 per instruktör
PS! Efter avklarad kurs har du 15% på ett köp i butiken.


Vågsurfingkursens upplägg
Kursen börjar på land för teoretisk genomgång av vågsurf, därefter tar vi oss ut i vattnet för att omvandla teori till praktik. Stunden i vattnet ger dig möjlighet att själv prova det vi har pratat om. Efter det gör vi en kort sammanfattning av din surfsession på land där instruktören går igenom vad du gör bra och vad du behöver öva mer på. Du får också möjlighet att ställa frågor kring det du nyss provat. All utrustning i form av surfbrädor från Ocean Earth och Catch Surf samt våtdräkter från O’Neill ingår. 

Dessa moment ingår i vågsurfkursen: 
– Grundläggande teori vågsurfing 
– Säkerhet på land och i vatten 
– Utrustning för vågsurf
– Vågor, vind och strömmar

Priser

Vuxen 1.500 kr
Studerande 1.200 kr
Under 16 år 1.000 kr

Bokning
Boka direkt ovan, via mail på info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Uthyrning vågsurfingbräda från 150:-

Vi på Kitekalle har all utrustning du behöver för att ge dig ut i vågorna. Våra Catch surf soft tops är anpassade efter svenska förhållanden, har mycket volym och är perfekta även för nybörjare. Hyr vågsurfingbräda, våtdräkt och annan utrustning du behöver på Kitekalle Halmstad.

Pris för att hyra vågsurfingbräda: 150kr per timme eller 500kr per dag.

 

Bokning
Boka via mail på info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Vågsurfa med Kitekalle Halmstad

Vågsurfing är en stor passion här på Kitekalle, det är få saker som slår känslan av att fånga en riktigt bra våg efter hårt slit ute på vattnet. Även om det kanske inte ser så ut är vågsurfing verkligen en vattensport som passar alla. Det krävs en hel del tålamod men belöningen för uthålligheten är definitivt värd det. Det finns en hel del bra vågsurfingspots i och runt Halmstad, så även om Sverige inte är det första som dyker upp när vi pratar vågsurf går det faktiskt utmärkt att vågsurfa på hemmaplan. Vi har flera bra spots i och runt Halmstad. Våra vågsurfinginstruktörer är kunniga och kommer se till att din surfkurs blir en rolig och inspirerande upplevelse på en riktigt bra surfspot. Du kommer garanterat vilja vågsurfa mer efter avklarad kurs.

Praktisk info vågsurf Halmstad

Att vågsurfa passar alla, oavsett tidigare erfarenhet av vattensport. Med andra ord behöver du aldrig ha varit i närheten av surf för att gå vår grundkurs i vågsurfing. Våra inspirerande och skickliga instruktörer kommer se till att du får en riktigt härlig upplevelse på vattnet. Grundkurser passar perfekt för nybörjaren, men är också ett bra alternativ för den som önskar fräscha upp eller slipa på sina surfkunskaper. Våra instruktörer anpassar alltid kurserna utifrån dina förutsättningar. I grundkursen går vi igenom det du behöver veta kring utrustning, säkerhet och vatten för att du ska känna dig trygg ute på vågorna. Du får också lära dig olika surftekniker – allt för att få så bra förutsättningar som möjligt när du ska vågsurfa på egen hand. Är du på jakt efter egen surfutrustning har vi ett riktigt bra sortiment när det gäller surfbrädor samt våtdräkter från O’Neill. Med andra ord har vi allt du behöver för att komma igång med din vågsurfing! Bor du inte i Halmstad har vi vågsurfing på fler platser, här hittar du alla platser vi håller surfkurser och mer info om vågsurfing.

Vanliga frågor vågsurfing Halmstad

Behöver jag ha några förkunskaper för att gå en vågsurfingkurs?

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av vare sig vågsurfing eller annan vattensport för att gå vår grundkurs i vågsurf. Våra kunniga instruktörer anpassar kursen efter dina förutsättningar.

Vad händer om det inte är några vågor när jag ska gå min kurs?

Alla våra vågsurfingkurser har våggaranti, är det inte bra väderförhållanden på bokat kursdatum bokar vi om din kurs till ett annat tillfälle.

Behöver jag ha med mig något?

All utrustning du behöver för att vågsurfa får du låna av oss på Kitekalle Båstad. Däremot är det bra om du tar med dig varma kläder som tål vatten och vind, ombyte, något att äta och dricka, samt solskydd och badkläder. 

Kan jag boka om min kurs?

Upp till sju dagar före kursstart kan du boka om din vågsurfingkurs kostnadsfritt.