Boka din upplevelsedag på Kitekalle Varberg!

Kitekalle Varberg erbjuder upplevelser för alla! Du kan gå en kitesurfingkurs, vågsurfa i Apelviken, prova wingfoil, paddla SUP-äventyr i Himleån eller cykla fatbike. Är du på jakt efter en inspirerande och riktigt rolig upplevelse har du med andra ord kommit helt rätt. Alla våra upplevelser hittar du här under – hoppas vi ses på Kitekalle i Varberg!

Kitekalle Varberg

Säg hej till Charles, filialägare Varberg.

Charles Kallin, filialägare på Kitekalle i Göteborg

Charles Kallin

Varför startade du Kitekalle?

– Jag startade Kitekalle i Varberg för att jag brinner för kitesurfing, äventyr och att få träffa taggade, glada människor. Att jag dessutom kan kombinera det med att ingå i ett grymt team, lett av självaste Kalle, gör det ännu bättre!

Vad brinner du för?

– Kitesurfingen, och framför allt big air, som ligger mig varmast om hjärtat. Tätt följt av att få lära ut denna underbara sport till nya elever. Att paddla SUP på en å i en fin solnedgång, eller trampa sig fram i skogen på en fatbike är inte dåligt det heller…

Vad är det bästa med Kitekalle Varberg?

– Kunderna! Att få leverera upplevelser i toppklass till glada, taggade människor är det bästa som finns!

Vilken är din favoritupplevelse?

– Alla! Det spelar ingen roll vilken av våra upplevelser jag gör – jag tycker alla är superhärliga. Om det inte blåser över 15 m/s. då vill säga för då är jag ute och kitesurfar!

Välkommen till Kitekalle Varberg

Vi brinner för att dela med oss av upplevelser, framför allt när det gäller kitesurf, SUP, vågsurf och fatbike. Hos oss på Kitekalle Varberg kan du boka fatbikeäventyr på stranden med vår Fatbike beach tour, du kan ta en kitesurfingkurs vid vårt vattensportcenter i Rågelund eller varför inte paddla SUP-äventyr i Himleån. Våra kitekurser håller vi som sagt vid vårt vattensportcenter i Rågelund, strax norr om Varberg. En helt fantastisk spot som är idealisk för att lära sig kitesurfa. Dessutom hittar du det du behöver inom kiteutrustning via vår butik i Rågelund eller Göteborg, där vi säljer grym utrustning från bland annat North KiteboardingO’NeillMystic och Ocean Earth. Varbergs läge på västkusten innebär utmärkta förhållanden för vattensporter och våra erfarna och inspirerande instruktörer garanterar en grym kursupplevelse.

Vattensportcentret i Rågelund
1/7 – 7/8, alla dagar kl. 11.00–17.00