Boka en upplevelsedag i Göteborg, Kungsbacka eller Rågelund!

Med fantastiska SUP-äventyr i flertalet åar samt ett stort vattensportcenter med surfskola och kafé i Rågelund har Kitekalle Göteborg allt för dig som önskar en glädjefylld upplevelse. Hos oss bokar du allt från fantastiska naturupplevelser på SUP-brädan och fartfyllda kitekurser till SUP-Yoga i kvällssolen. Vad blir din nästa upplevelse?

Kitekalle Göteborg

Säg hej till Sidner, Erik och Niklas, filialägare Göteborg.

DSCF2389

SIdner Magnéli, Erik Lindsten, Niklas Arhusiander

Varför startade ni Kitekalle Göteborg?

– Vi startade Kitekalle i Göteborg eftersom vi brinner för kitesurfing, äventyr och att få träffa taggade, glada människor. Att dessutom kombinera det med att ingå i ett grymt team, lett av självaste Kalle, gör det ännu bättre! 

Vad brinner ni för?

– Kitesurfingen, och framför allt big air, som ligger oss varmast om hjärtat. Tätt följt av att få lära ut denna underbara sport till nya elever. Att paddla SUP på en å i en fin solnedgång, eller trampa sig fram i skogen på en fatbike är inte dåligt det heller…

Vad är det bästa med Kitekalle Göteborg?

– Kunderna! Att få leverera upplevelser i toppklass till glada, taggade människor är det bästa som finns!

Vad ska man inte missa hos oss?

– Vårt vattensportcenter och kafé i Rågelund! Ta en kitekurs, det kommer att förändra ditt liv. Helt plötsligt kommer du älska de där dagarna som annars “blåser bort”. Efter du tagit din kurs eller paddlat SUP är en glass eller pizza på takterrassen på vårt café en perfekt avslutning på dagen!

Välkommen till Kitekalle Göteborg

Kitekalle Göteborg erbjuder upplevelser längs västkusten, närmare bestämt i Rågelund, Kungsbacka och Göteborg. Med Kitekalle Göteborg kan du paddla SUP eller kajak, eller köra skimboard. Rågelund är faktiskt en av västkustens bästa spot för kitesurfingkurser och våra drivna och erfarna instruktörer kommer garanterat göra din kitekurs till ett minne för livet. Kitekalle Göteborg har allt för dig som önskar en glädjefylld upplevelse och saknar du något kan vi alltid skräddarsy upplevelsen utifrån dina önskemål. Hoppas vi ses på Kitekalle i Göteborg!

Vattensportcenter Rågelund
Kurser 15/4 – 30/9

Kafé och Uthyrning 

Obs!  Denna säsong kommer vi inte ha cafét öppet enligt det vanliga schemat.

Ni kan alltid slå oss en signal för att kontrollera öppettider.

Tel: 0709883397

Mail: goteborg@kitekalle.se