SUP Malmö

Skåne har många fantastiska platser där du kan paddla SUP. Hos Kitekalle Malmö kan du hyra SUP varje dag hela sommaren. SUP:arna vi hyr ut är uppblåsbara och kommer i en smidig väska vilket innebär att du enkelt kan transportera SUP-brädan till din favoritplats.
All bokning görs via malmo@kitekalle.se 

Paddla SUP i Malmö

Hyr en uppblåsbar SUP och paddla ut på egna äventyr. Du kan hyra din bräda i Malmö och ta med dig dit du önskar. Mer information hittar du här under.

Hyr en SUP och paddla ut på äventyr!

SUP-uthyrning sker från centrala Malmö enligt överenskommelse. SUP:arna är uppblåsbara och transporteras enkelt i väska till den plats där du önskar paddla. SUP:arna sköljs av, töms på luft och packas tillbaka i väskan innan återlämning. För bokning kontakta malmo@kitekalle.se

Priser: 500kr/dag, 350kr/dag från dag 2. Flytväst ingår alltid vid uthyrning.

Boka genom att mejla

Hyr SUP i Malmö

Malmö med omnejd bjuder på flera härliga utflyktsmål och att ta med en SUP till din favoritplats är verkligen ett perfekt sätt att tillbringa en sommardag. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av vattensport för att kunna paddla SUP, det är verkligen en upplevelse som uppskattas av alla! SUP-brädan är uppblåsbar och kommer i en praktisk ryggsäck som gör att du enkelt kan transportera den dit du själv vill. Kitekalle Malmö hyr ut SUP-brädor varje dag hela sommaren och du väljer själv hur många dagar du vill hyra SUP:en. Fastnar du för att paddla SUP och vill köpa en egen SUP-bräda har vi kvalitetsbrädor från Kona SUP här.

Praktisk info SUP Malmö

SUP är en vattensport som passar alla. Beroende på var du paddlar kommer du eventue