SUP Malmö

Skåne har många fantastiska platser där du kan paddla SUP. Hos Kitekalle Malmö kan du hyra SUP varje dag hela sommaren. SUP:arna vi hyr ut är uppblåsbara och kommer i en smidig väska vilket innebär att du enkelt kan transportera SUP-brädan till din favoritplats.
All bokning görs via malmo@kitekalle.se 

Paddla SUP i Malmö

Hyr en uppblåsbar SUP och paddla ut på egna äventyr. Du kan hyra din bräda i Malmö och ta med dig dit du önskar. Mer information hittar du här under.

Hyr SUP i Malmö från 500:- per dag

Hyr en SUP och paddla ut på äventyr!


SUP-uthyrning sker från centrala Malmö enligt överenskommelse. SUP:arna är uppblåsbara och transporteras enkelt i väska till den plats där du önskar paddla. SUP:arna sköljs av, töms på luft och packas tillbaka i väskan innan återlämning. För bokning kontakta malmo@kitekalle.se


Priser: 500kr/dag, 350kr/dag från dag 2. Flytväst ingår alltid vid uthyrning.

Boka genom att mejla

Hyr SUP i Malmö

Malmö med omnejd bjuder på flera härliga utflyktsmål och att ta med en SUP till din favoritplats är verkligen ett perfekt sätt att tillbringa en sommardag. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av vattensport för att kunna paddla SUP, det är verkligen en upplevelse som uppskattas av alla! SUP-brädan är uppblåsbar och kommer i en praktisk ryggsäck som gör att du enkelt kan transportera den dit du själv vill. Kitekalle Malmö hyr ut SUP-brädor varje dag hela sommaren och du väljer själv hur många dagar du vill hyra SUP:en. Fastnar du för att paddla SUP och vill köpa en egen SUP-bräda har vi kvalitetsbrädor från Kona SUP här.

Praktisk info SUP Malmö

SUP är en vattensport som passar alla. Beroende på var du paddlar kommer du eventuellt behöva ta dig förbi hinder eller grundare vatten och då kan det vara bra att sitta eller ligga ner på brädan eftersom det ger dig mer stabilitet och kontroll över brädan. För att paddla SUP tryggt och säkert rekommenderas simkunnighet och normal kondition. All paddling sker på egen risk.

Hyr bräda och ta med
Kitekalle Malmö erbjuder uthyrning av uppblåsbara SUP-brädor som smidigt transporteras i väskor. Det innebär att du hämtar en SUP-väska med paddel som du sedan pumpar upp när du är framme vid platsen du ska paddla. Du hyr bräda per dag och återlämnar brädan på samma plats du hämtar om inget annat avtalats. Innan återlämning ska brädan sköljas av, tömmas på luft och läggas tillbaka i väskan. Du bokar via malmo@kitekalle.se

Klädsel
Vi rekommenderar bekväma kläder efter väder, vid varmt väder räcker badkläder och en t-shirt. Glöm ej solskydd, solglasögon, vattentät påse samt säkerhetsrem till glasögonen.

Vanliga frågor SUP Malmö

Kan jag hyra SUP och ge mig ut på egen hand?

Absolut! Kitekalle Malmö hyr ut SUP-brädor per dag. Du mejlar och bokar en SUP-bräda, hämtar den inne i Malmö och tar sen med den till din favoritplats – eller varför inte någon helt ny plats. Pris per dag från 500kr.

Vad ska jag ha på mig?

Det finns våtdräkt att hyra om du önskar. Vi brukar rekommendera badkläder och oömma kläder efter väder. Det är också bra att ha med sig handduk och ombyte om du skulle bli blöt. Det finns flytvästar att låna.

Var lämnar jag mina värdesaker?

De saker som inte får bli blöta rekommenderar vi att du lämnar hemma/i bilen. Det går också att använda en vattentät påse för det du vill ha med ut på brädan. Du ansvarar själv för de värdesaker du tar med dig ut på brädan.

Behöver jag ha med mig något?

När du bokar SUP-äventyr ingår bräda och paddel. Önskar du våtdräkt och våtskor finns det att hyra.

Jag har aldrig paddlat SUP, kan jag ändå delta på SUP-äventyr?

Du behöver inga förkunskaper för att vara med på SUP-äventyr. Det kan vara lite vingligt att ta sig upp, men ganska snabbt kommer du ha fått kläm på paddlingen. Dessutom är det du själv som styr takt och tempo.