SUP Linköping

Linköping och Östergötland har många fantastiska platser där du kan paddla SUP. Hos Kitekalle Linköping kan du hyra SUP varje dag hela sommaren. SUP:arna vi hyr ut är uppblåsbara och kommer i en smidig väska vilket innebär att du enkelt kan transportera SUP-brädan till din favoritplats.
All bokning görs via linkoping@kitekalle.se

Paddla SUP i Linköping

Hyr en uppblåsbar SUP och paddla ut på egna äventyr. Du kan hyra din bräda i Linköping eller på annan plats efter överenskommelse. Mer information hittar du här under.

Hyr SUP i Linköping från 400:- per dag

Hyr en SUP och paddla ut på äventyr!

SUP-uthyrning sker från Linköping, alternativt annan plats efter överenskommelse. SUP:arna är uppblåsbara och transporteras enkelt i väska, alternativt färdigpumpad för den som önskar. För bokning kontakta linkoping@kitekalle.se


Priser: 400kr/dag, 250kr/dag från dag 2. Flytväst ingår alltid vid uthyrning.

Vill du även hyra våtdräkt kostar det 150kr/dag. Komplettera med skor/övrigt vid behov 50kr/dag.

Boka genom att mejla linkoping@kitekalle.se

Hyr SUP i Linköping

Linköping har många vackra sjöar där du kan paddla SUP. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av vattensport för att kunna paddla SUP, det är verkligen en upplevelse som uppskattas av alla! SUP-brädan är uppblåsbar och kommer i en praktisk ryggsäck som gör att du enkelt kan transportera den dit du själv vill. Kitekalle Linköping hyr ut SUP-brädor varje dag hela sommaren och du väljer själv hur många dagar du vill hyra SUP:en. Fastnar du för att paddla SUP och vill köpa en egen SUP-bräda har vi kvalitetsbrädor från Kona SUP här.

Praktisk info SUP Linköping

SUP är en vattensport som passar alla. Beroende på var du paddlar kommer du eventuellt behöva ta dig förbi hinder eller grundare vatten och då kan det vara bra att sitta eller ligga ner på brädan eftersom det ger dig mer stabilitet och kontroll över brädan. För att paddla SUP tryggt och säkert rekommenderas simkunnighet och normal kondition. Barn från cirka 10 år brukar oftast kunna paddla själva medan barn under 10 år kan åka med en vuxen. All paddling sker på egen risk.

Klädsel
Vid varmare väder räcker badkläder och en t-shirt. Vid regn eller kallt väder rekommenderas varmare kläder eller våtdräkt, som du kan hyra av oss. Vi behöver veta längd och vikt på de som skall ha våtdräkter minst en dag innan. Glöm ej solskydd, solglasögon, vattentät påse samt säkerhetsrem till glasögonen.

Vanliga frågor SUP Linköping

Kan jag hyra SUP och ge mig ut på egen hand?

Absolut! Kitekalle Linköping hyr ut SUP-brädor per dag, framför allt i Linköping men också vid andra platser efter överenskommelse. Pris per dag från 450kr.

Vad ska jag ha på mig?

Det finns våtdräkt att hyra om du önskar. Vi brukar rekommendera badkläder och oömma kläder efter väder. Det är också bra att ha med sig handduk och ombyte om du skulle bli blöt. Det finns flytvästar att låna.

Var lämnar jag mina värdesaker?

De saker som inte får bli blöta rekommenderar vi att du lämnar hemma/i bilen. Det går också att använda en vattentät påse för det du vill ha med ut på brädan. Du ansvarar själv för de värdesaker du tar med dig ut på brädan.

Behöver jag ha med mig något?

När du bokar SUP-äventyr ingår bräda och paddel. Önskar du våtdräkt och våtskor finns det att hyra.

Jag har aldrig paddlat SUP, kan jag ändå delta på SUP-äventyr?

Du behöver inga förkunskaper för att vara med på SUP-äventyr. Det kan vara lite vingligt att ta sig upp, men ganska snabbt kommer du ha fått kläm på paddlingen. Dessutom är det du själv som styr takt och tempo.