SUP Falkenberg

Vill du paddla SUP i Falkenberg erbjuder Kitekalle SUP-äventyr på Suseån hela sommaren. Du kan också hyra SUP-bräda och paddla ut på egen hand. Läs mer om våra SUP-upplevelser här under. Vill du köpa en SUP-bräda hittar du det i vår webbshop.

SUP i Falkenberg

Här nedan hittar du utbudet på SUP i Falkenberg, klicka på plustecknet för mer information om respektive upplevelse.

Populära SUP-aktiviteter

SUP-äventyr Suseån från 395:-

Vill du paddla SUP i Falkenberg rekommenderar vi en tur på Suseån. Naturen längs med ån är varierande och unik. Delar av sträckan är djungelliknande och verkligen en upplevelse du kommer minnas. 

SUP-äventyr i mysiga Fylleån i Halmstad


Turens upplägg
Vi möts upp vid målet: Suseåns mynning i Vesslunda naturreservat
Adress: Suseåns parkering, Hägervägen, 311 96 Heberg.

När vi har träffats vid mötesplatsen åker ni med SUP-instruktören upp till startplatsen i Boberg, cirka 7 minuters bilresa. Väl på plats får ni en utförlig beskrivning om den fantastiska naturen kring Suseån och annat ni kan tänka på under äventyret. Därefter paddlar ni medströms ungefär 1 timme och 45 minuter tills ni kommer ut vid mynningen, och mötesplatsen där ni parkerat er bil.

OBS!
Det finns en enklare toalett vid samlingsplatsen. Räkna med cirka 2–3 timmar för hela turen med ombyte och transport. Ta gärna med en vattentät påse till dina värdesaker.

 

Bokning
Boka via mail på falkenberg@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Hyr SUP på Skrea Strand från 200:-

Kitekalle Falkenberg erbjuder uthyrning av SUP-brädor på Skrea strand under hela sommaren. En perfekt aktivitet för en lugn sommardag! Ta med hela kompisgänget och paddla ut på äventyr!

Du hittar oss på stranden framför Ocean Hotel.

Öppet
Alla fina dagar.
Dåligt väder = stängt

Pris:
1h 200:-
2h 300:-
3h 400:-
4h 500:-

Bokning
Boka via mail på falkenberg@kitekalle.se , skriv gärna namn, telefonnummer, datum, tid och antalet brädor du önskar hyra.  Eller ring oss på: 035-21 22 23

 

Hyr SUP på Skrea Strand

Hyr mega-SUP från 800:-

På en Mega-SUP tar ni er framåt genom att paddla tillsammans, ni får plats 6–10 personer på en bräda. Mega-SUP är en perfekt aktivitet för teambuilding eller om du vill ge dig ut med kompisgänget eller familjen. Är ni flera grupper kan ni också tävla mot varandra. Precis som med vanlig SUP behöver du inte ha några förkunskaper för att paddla, det är en aktivitet som passar alla.

5 personer på en Mega-SUP i havet


Hyr Mega-SUP

800kr/timme, minst 2 timmar 4500kr/dag

 

Bokning
Boka via mail på falkenberg@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Upplev SUP i Falkenberg med Kitekalle

När du SUP:ar i Falkenberg kan bland annat paddla vårt SUP-äventyr på Suseån. Det är en väldigt trevlig upplevelse där du glider fram längs vackra Suseån. Är du på jakt efter en egen bräda har vi kvalitetsbrädor från Kona SUP här.

Vill du hellre hyra SUP:ar för att ge dig ut vid ditt smultronställe i Falkenberg går det också bra! Kanske en solnedgång vid havet eller en lugn kväll på favoritsjön. Mejla falkenberg@kitekalle.se för mer information om matpaketen.

Vi har också flera härliga SUP-äventyr runt om i landet om du inte befinner dig i Falkenberg, du hittar dem här.

Praktisk info SUP i Falkenberg

SUP är en vattensport som passar alla. Du kommer eventuellt behöva sitta eller ligga ned på brädan under en del sträckor för att ta dig förbi vissa hinder. Simkunnighet och normal kondition rekommenderas. Barn från cirka 10 år kan paddla själva, det finns möjlighet att låna bogserlina så att du kan dra dem om de inte orkar hela vägen. Meddela oss hur många barn det är. Barn under 10 år kan åka med en vuxen. All paddling sker på egen risk.

Klädsel
Vid varmare väder räcker badkläder och en t-shirt. Vid regn eller kallt väder rekommenderas våtdräkter som kan hyras av oss. Vi behöver veta längd och vikt på de som önskar våtdräkter minst en dag innan. Glöm ej solskydd, solglasögon, vattentät påse samt säkerhetsrem till glasögonen.

SUP-event i Falkenberg
Är ni ett företag, en organisation eller förening som vill skapa en upplevelse för hela gänget? Då har ni kommit rätt! Vi erbjuder också yoga på SUP eller på land samt möjligheten att beställa matpaket. Det går också att hyra cyklar så att ni kan transportera er mellan aktiviteterna. Hör av er så skräddarsyr vi en dag utifrån era önskemål.

Vanliga frågor SUP Falkenberg

Kan jag hyra SUP och ge mig ut på egen hand?

Absolut! Kitekalle Falkenberg erbjuder uthyrning av SUP-brädor. Önskar du hyra bräda från någon specifik plats kan vi köra ut brädor mot extra avgift, mejla info@kitekalle.se för mer information.

Vad ska jag ha på mig?

Det finns våtdräkt att hyra om du önskar. Vi brukar rekommendera badkläder och oömma kläder efter väder. Det är också bra att ha med sig handduk och ombyte om du skulle bli blöt. Det finns flytvästar att låna.

Var lämnar jag mina värdesaker?

De saker som inte får bli blöta rekommenderar vi att du lämnar hemma/i bilen. Det går också att använda en vattentät påse för det du vill ha med ut på brädan. Du ansvarar själv för de värdesaker du tar med dig ut på brädan.

Behöver jag ha med mig något?

När du bokar SUP-äventyr ingår bräda och paddel. Önskar du våtdräkt och våtskor finns det att hyra.

Jag har aldrig paddlat SUP, kan jag ändå delta på SUP-äventyr?

Du behöver inga förkunskaper för att vara med på SUP-äventyr. Det kan vara lite vingligt att ta sig upp, men ganska snabbt kommer du ha fått kläm på paddlingen. Dessutom är det du själv som styr takt och tempo.