SUP-yoga Båstad

Prova SUP-yoga med Kitekalle Båstad! Vecka 28–32 har du många möjligheter till SUP-yoga i Båstad, både morgon och kväll. Våra SUP-yogaklasser hålls i den harmoniska miljön på Kalkan (Öresjön) i Båstad. SUP-yoga förenar vattensport och yoga på ett sätt som ger en fantastisk upplevelse. Läs mer och boka nedan.

SUP-yoga i Båstad

Kitekalle Båstad har SUP-yoga hela sommaren. Nedan hittar du tider och mer information.

I år går alla våra bokningar i Båstad via Halmstad. Ring oss på 035-21 22 23 eller skicka ett mail till info@kitekalle.se

SUP-yoga ons kl. 8-9.30, 300:-

SUP-yoga i Kalkan
Vecka 28–32 kan du starta dagen med SUP-yoga. Onsdagar klockan 8.00–9.30 håller Kitekalle Båstad SUP-yoga i Kalkan. Minst 4 deltagare krävs.

Priser:
300kr/pers
Hyra av våtdräkt 100kr
Hyra av våtskor 50kr

 

Bokning
Boka via mail på info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

SUP-yoga lördagar kl. 9.30-11.00, 300:-

SUP-yoga i Kalkan

Vecka 28–32 kan du starta lördagen med SUP-yoga. Klockan 9.30–11.00 håller Kitekalle Båstad SUP-yoga i Kalkan. Minst 4 deltagare krävs.

Priser:
300kr/pers
Hyra av våtdräkt 100kr
Hyra av våtskor 50kr

 

Bokning
Boka via mail på info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

SUP-yoga mån kl. 17.00-18.30, 300:-

SUP-yoga i Kalkan
Vecka 28–32 kan du prova SUP-yoga med Kitekalle Båstad. Måndagar håller vi SUP-yoga i Kalkan mellan 17.00–18.30. Minst 4 deltagare krävs.

Priser:
300kr/pers
Hyra av våtdräkt 100kr
Hyra av våtskor 50kr

 

Bokning
Boka via mail på info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Praktisk info SUP-yoga Båstad

SUP-yoga är en fantastisk upplevelse som både utmanar och ger avkoppling. All nödvändig utrustning så som SUP-bräda, paddel och leash ingår när du bokar SUP-yoga hos Kitekalle Båstad. Önskar du låna flytväst finns det också. Vår instruktör håller en kort introduktion innan passet börjar och du får också möjlighet att paddla lite för att känna på brädan innan det är dags för yoga.

Klädsel
Vi rekommenderar träningskläder efter väder. Önskar du hyra våtdräkt eller våtskor lägger du till det vid bokning, det kostar 50 kronor för våtskor och 100 kronor för våtdräkt. Ta gärna med ombyte och handduk samt solskydd och vattenflaska. Vi rekommenderar att lämna alla värdesaker på land, tar du med dem ut på brädan behöver du en vattentät påse.

SUP-event i Båstad
Planerar du en möhippa/svensexa, kick-off, teambuilding, födelsedagsfirande eller en upplevelse för skolklassen har vi garanterat ett paket som passar! För att boka en dag du sent kommer glömma, kontakta oss på bastad@kitekalle.se eller ring 0431-121 50. Vi på Kitekalle Båstad har alltid som mål att göra alla våra nyfikna och äventyrslystna kunder nöjda och hoppas kunna uppfylla alla era önskemål!

Vanliga frågor SUP-yoga Båstad

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar att du har träningskläder efter väder. Det kan också vara bra att tänka på att det så klart kan bli lite blött på brädan. Vill du ha våtdräkt och/eller våtskor finns det att låna, 50 kronor för våtskor och 100 kronor för våtdräkt.

Var lämnar jag mina värdesaker?

Det finns en liten bod som vi låser under tiden vi yogar, där kan du lägga dina värdesaker som inte får bli blöta. Behöver du ta med något ut på brädan rekommenderar vi en vattentät påse. Du ansvarar själv för de värdesaker du tar med dig ut på vattnet.

Behöver jag ha med mig något?

SUP-bräda och paddel samt flytväst för den som önskar ingår i bokningen. Är det varmt kan det vara bra att ta med en vattenflaska, brädorna har gummisnoddar där du kan fästa vattenflaskan och annat som tål vatten. Ombyte kan vara bra att ha med om du skulle råka ta ett dopp.

Jag har aldrig yogat eller SUP:at förut, kan jag ändå vara med?

Du behöver varken ha paddlat SUP eller provat yoga för att vara med på SUP-yoga. Du utmanar dig själv på dina villkor och utifrån dina förutsättningar. Poängen är inte att göra svårast yogapositioner utan att ha en härlig stund på brädan.