Guidade turer Halmstad

Vi brinner för att uppleva nya saker, gärna utomhus och gärna tillsammans med andra. Med våra guidade turer vill vi dela vår passion för upplevelser med dig. Våra guidade turer görs oftast till fots eller på cykel, men vi tycker också att det är roligt med guidade turer på SUP. Med Kitekalles guidade turer i Halmstad får du uppleva vår vackra natur, men också vår kultur, historia och så klart god mat och dryck.

Guidade turer med Kitekalle Halmstad

Här nedan hittar du några av våra guidade turer vi. Vill du ha information om kommande turer kan du mejla oss. Vi skräddarsyr också guidade turer för speciella tillfällen och event.

Ring oss på 035-21 22 23 eller skicka ett mail till info@kitekalle.se

Halmstad smakrunda 15 augusti 795:-

Halmstad smakrunda bjuder på vacker natur, goda smaker och spännande möten – en cykelupplevelse du inte vill missa! Smakrundan är cirka 38 km och tar dig genom vår vackra natur längs Kattegattleden, med några avstickare. Rundan innehåller sju olika smakstopp där du får möta ett passionerade entreprenörer som alla brinner för det de gör. Halmstad smakrunda är en cykelupplevelse för alla sinnen.

Rundan startar hos Kitekalle på Stationsgatan 64. Starttider 8.30, 9.00, 9.30, 10.00, 10.30, 11.00, 11.30, 12.00 (du behöver vara på plats 10 minuter före din starttid)

– 38 kilometer cykelsträcka, hela turen tar cirka 5–6 timmar
– 7 stopp
– Varje hel- och halvtimme hålls en presentation på respektive stopp
– Max 20 personer vid varje start, eller enligt gällande restriktioner vid tillfället
– Allergier eller specialkost anmäler du vid bokning

Pris 795 kr/person

En god upplevelse 895:-

En upplevelse som ger möjlighet att upptäcka nya platser, smaker och människor i och runt din stad. Våra turer innehåller alltid mat och kultur i olika former och hålls alltid av en kunnig guide.

En god upplevelse med Kitekalle innebär en guidad vandring i Halmstad med ett antal stopp längs vägen där du bjuds på kultur, mat och dryck. Vi samarbetar med olika aktörer och varierar därmed våra vandringar.

Nuvarande variant av En god upplevelse börjar på Hallands Konstmuseum med en privat visning av aktuell utställning. Därefter startar vi vår vandring genom stan tillsammans med en kunnig guide från Hallands Konstmuseum. Lär känna Halmstads förflutna under denna unika, och exklusiva stadsvandring. Hus, platser och människor från förr och nu i en spännande färd från stadens äldsta tid till idag. Utöver guidningen gör vi två stopp längs vägen, där vi förutom förfriskningar i olika former får lära känna personen bakom verksamheten lite mer. Dagen avslutar vi tillsammans med middag på en av stans restauranger. Det här är en unik möjlighet att guidas av en inspirerande och kunnig guide, en eftermiddag och kväll med god mat och dryck, trevligt sällskap och nya intryck.

Pris 895 kr/person

Denna turen kör vi inte längre på fasta datum men ring eller maila för mer information.

Guidat fatbikeäventyr Prins Bertils stig, från 400:-

Med vårt guidade fatbikeäventyr på Prins Bertils stig får du se många av Halmstads smultronställen. Du får njuta av vår fina natur i form av både skog och strand, framför allt får du uppleva känslan av att cykla på knixiga stigar och sandstränder. Våra kunniga guider tar dig med på en härlig upplevelse som garanterat ger stor cykelglädje.

Ett guidat fatbikeäventyr på cirka 2–3 timmars cykling kostar 400 kr per person, då ingår cykel och hjälm. Önskar du extra utrustning, transport eller annat hjälper vår bokningspersonal dig vid bokning. Vi skräddarsyr också guidade fatbikeäventyr efter önskemål och förutsättningar, ta kontakt med vår bokningspersonal för mer information.

Pris från 400 kr/person

Denna turen kör vi inte längre på fasta datum men ring eller maila för mer information.

Upplev Halmstad med Kitekalle

Vår passion och nyfikenhet ger oss ständigt idéer för nya upplevelser, våra guidade turer är en del av det. Vi älskar att uppleva nya saker, och framför allt att dela med oss av upplevelser som kan inspirera och skapa glädje. I våra guidade turer i Halmstad förenar vi någon av våra aktiviteter med natur, mat och kultur. Det finns så mycket att uppleva både i naturen och vår fina stad, och det vill vi lyfta fram. Kitekalles guidade turer varierar beroende på säsong och tillgänglighet. Vi samarbetar med lokala företag och entreprenörer, för vi tror att det blir som bäst när vi inkluderar fler passionerade aktörer. Boka våra guidade turer spontant, eller låt oss planera en skräddarsydd tur för dig – perfekt för kick-off, födelsedag, möhippa eller svensexa. Med andra ord: vill du ha en glädjefylld upplevelse i Halmstad ska du definitivt boka in en guidad tur med Kitekalle.