Skateboard Halmstad

På Kitekalle i Halmstad har vi en inomhusramp för skateboard som du kan boka per timme. Skaterampen är öppen alla dagar kl. 10–18. Vi erbjuder också nybörjarkurser i skateboard under vår och höst, dessutom har vi ett brett sortiment av skateboards, truckar, hjul, hjälmar med mera i webbshopen samt vår butik på Stationsgratan 62. Vill du åka skateboard i Halmstad har du med andra ord kommit helt rätt!

Skateboardrampen har öppet alla dagar kl 10.00-18.00

Skateboardramp och skatekurser i Halmstad

Här nedan hittar du mer information om hur du bokar tid i skateboardrampen samt när och hur vi kör våra skateboardkurser på Kitekalle i Halmstad.

Ring oss på 035-21 22 23 eller skicka ett mail till info@kitekalle.se

Skateboardramp Kitekalle Halmstad från 30:- Öppet 10-18

Du kan boka en plats i Kitekalles skateboardramp. Just nu tar vi in max 8 personer i rampen. Är du under 18 år kostar en bokning, det vill säga 3 timmar, 30 kr. Är du 18 år eller äldre kostar en bokning, det vill säga 3 timmar, 50 kr. Det går enbart att boka två platser per person.

Du kan också boka hela rampen för större sällskap och event, kontakta vår bokningspersonal på info@kitekalle.se så hjälper de dig vidare. Behöver du låna utrustning kostar det 50 kronor för dig under 18 år för 3 timmar, för dig som är 18 år eller äldre kostar lån av utrustning 100 kronor för 3 timmar.

 

Bokning
Boka via mail på info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Skatekurs för tjejer 1 000:-

Vår populära skatekurs för tjejer körs under vår och höst i skateboardrampen på Kitekalle i Halmstad. Klicka vidare till bokning för att se nästa kursstart. För 1 000 kronor får du 5 lektioner, du får låna all utrustning du behöver under lektionerna samt gratis inträde till rampen en gång i veckan (i mån av plats) om du vill träna extra. Dessutom får du som kursdeltagare halva priset på bokning av rampen övrig tid plus 15% rabatt på hela vårt skatesortiment. Kursen hålls av två erfarna skateboardåkare.

Pris 1 000 kr/person

 

Bokning
Boka via mail på info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Grundkurs skateboard 1 000:-

Grundkurs för dig som vill lära dig att åka skateboard. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att delta. Klicka vidare till bokning för att se nästa kursstart.

För 1 000 kronor får du 5 lektioner, du får låna all utrustning du behöver under lektionerna samt gratis inträde till rampen en gång i veckan (i mån av plats) om du vill träna extra. Dessutom får du som kursdeltagare halva priset på bokning av rampen övrig tid plus 15% rabatt på hela vårt skatesortiment. Kursen hålls av två erfarna skateboardåkare.

Pris 1 000 kr/person

 

Bokning
Boka via mail på info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Fortsättningskurs skateboard 1 000:-

För dig som gått vår grundkurs i skateboard eller har erfarenhet sedan tidigare. Klicka vidare till bokning för att se nästa kursstart. I fortsättningskursen hjälper våra erfarna lärare dig att ta nästa steg i din skateboardåkning. Kursen anpassas efter deltagarnas förutsättningar för att alla ska få ut maximalt av kursen.

För 1 000 kronor får du 5 lektioner, du får låna all utrustning du behöver under lektionerna samt gratis inträde till rampen en gång i veckan (i mån av plats) om du vill träna extra. Dessutom får du som kursdeltagare halva priset på bokning av rampen övrig tid plus 15% rabatt på hela vårt skatesortiment. Kursen hålls av två erfarna skateboardåkare.

Pris 1 000 kr/person

 

Bokning
Boka via mail på info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Kitekalles skateboardramp i Halmstad

Alla är välkomna på Kitekalle, detsamma gäller så klart i vår skateboardramp. Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung, erfaren eller nybörjare – alla är välkomna att åka skateboard på Kitekalle. Vår skateboardramp är under tak, vilket innebär att det går att åka året om. Har du aldrig åkt skateboard tidigare ger våra skatekurser en riktigt bra start.

Praktisk info skateboard Halmstad

För att nyttja vår skateboardramp behöver du boka tid via vårt bokningssystem, där bokar du tid åt dig och max en person till. En bokning innebär att du får vara i rampen i 3 timmar. Under rådande omständigheter tar vi enbart in 8 personer åt gången i rampen. De tillfällen Kitekalle håller skateboardkurser går det inte att boka tid, men utöver det är skateboardrampen öppen alla dagar. I skateboardrampen är vi schyssta mot varandra och ser till att inkludera alla. Saknar du utrustning finns det hjälm, skateboard och skydd att hyra mot extra avgift. Du kan också kolla in vårt sortiment i butiken.

Vid rampen finns en kyl med dryck, swishnummer finns på kylen. Skateboardrampen har öppet året om, under vinterhalvåret när butiken inte har öppet lika mycket behöver du komma överens med ansvarig om lås-och larmrutin för att kunna låsa efter att du nyttjat rampen. Kontakta oss på 035–21 22 23 vid frågor.

Vanliga frågor skateboard Halmstad

Hur bokar jag tid i skateboardrampen?

Skateboardrampen är öppen alla dagar men du behöver boka tid i vårt bokningssystem. En bokning innebär att du bokar 3 timmar i rampen. Om du bokar tid utanför butikens öppettider, exempelvis under lågsäsong, behöver du komma överens med ansvarig om larm-och låsrutin. Mejla info@kitekalle.se eller ring 035–21 22 23.

Vad kostar det att åka skateboard på Kitekalle?

Är du under 18 år kostar det 30 kr att boka tid i rampen, är du 18 år eller äldre kostar det 50 kronor att boka tid i rampen. Varje bokning innebär 3 timmars skate, alltså 50/100kr per 3 timmar.

Behöver jag ha med mig något?

Har du egna grejer tar du med dig dem. Behöver du låna skateboard, hjälm och/eller skydd finns det tillgängligt för att användas i skateboardrampen. Är du under 18 år kostar det 50 kronor att låna utrustning för 3 timmar skate, är du 18 år eller äldre kostar det 100 kronor att låna utrustning för 3 timmar skate.

Jag har aldrig åkt skateboard, kan jag boka rampen ändå?

Alla är välkomna att åka skateboard på Kitekalle. Har du aldrig provat innan är det bra att ta med en kompis som har åkt. Vi har också en superbra grundkurs där du får lära dig att åka skateboard. Är det ingen kurs just nu kan du höra av dig till oss så löser vi så att du kan få prova åka skateboard.