Cykeluthyrning Halmstad

På Kitekalle Halmstad hyr vi ut flera olika typer av cyklar, så oavsett om du vill hyra en cykel för att ta dig till stranden, upptäcka Halmstad city, cykla långtur eller svårtillgänglig terräng har vi en cykel för dig. Närmare bestämt kan du hyra stadscyklar, cityhybrider, fatbikes samt touringcyklar i alla storlekar.

Hyr din cykel hos Kitekalle i Halmstad

Vi på Kitekalle älskar att cykla och vill gärna förmedla den passionen vidare till dig. På Kitekalle i Halmstad erbjuder vi uthyrning av flera olika cyklar, du hittar dem här nedanför.

Fler möjligheter att hyra

Touring Trek stagger 500, från 400:-

Ingen fotbroms, 27 växlar, pakethållare ej korg, 28”” hjul. Lämpad för längre distanser där majoriteten av turen är på asfalt, funkar även bra på jämna grusvägar.

 

Bokning
Boka via mail på info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Fatbike, från 150:-

27,5”” hjul, vanliga pedaler, 9 växlar. Lämpad för cykling i sand, snö och funkar som vanlig xc-cykling.

Pris från 150 kr per timma, 600 kr/dag.

Bokning
Boka via mail på info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Citybike, från 300:-

Har pakethållare och korg, 28”” hjul, 7 växlar. Lämpad för cykling på asfalt, går utmärkt att cykla längre sträckor.

Bokning
Boka via mail på info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Elcykel, från 600:-

Samma användningsområde som citybikes. Våra elcyklar har pakethållare med gummispänne, både hand och fotbroms. Har cykelkorg, 28”” hjul, 7 växlar, räckvidd cirka 6 mil

 

Bokning
Boka via mail på info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Upplev Halmstad på cykel

Eftersom vi själva älskar att cykla vill vi inspirera fler att upptäcka vår natur på cykel. Vi delar mer än gärna med oss av våra favoritturer i och runt Halmstad, bara fråga någon av våra kunniga medarbetare. Vill du ha lite mer inspiration än så har vi flera duktiga guider som bland annat kör fatbikeäventyr både i skogen och på stranden. Vill du uppleva både cykel, mat och natur i och runt Halmstad håller vi Halmstad smakrunda ett antal söndagar under vår, sommar och höst. Önskar du ge dig ut på en upplevelse som tar dig ännu längre ska du absolut kolla in turerna längs Kattegattleden som vi kör tillsammans med Gyllene turer. Vill du läsa mer om cykeluthyrning hittar du utförlig information på vår systersida Rent a bike Halmstad. Vill du läsa mer om turerna längs Kattegattleden hittar du det här.

Praktisk information cykeluthyrning

Alla cyklar har lås och du får också med dig ett extralås per 1–2 cyklar. Har du ingen egen hjälm kan du hyra eller köpa det hos oss, vi har också cykelväskor att hyra. Önskar du ta barnen med på turen har vi också ett antal barncyklar samt cykelkärror till uthyrning.

Vanliga frågor cykeluthyrning Halmstad

Vad ingår när jag hyr en cykel?

När du hyr din cykel hos Kitekalle betalar du alltid hyran i förskott. Det finns alltid ordinarie lås på cykeln samt ett extralås per 1–2 cyklar så att cyklarna kan låsas fast tillsammans som extra säkerhet. Du är ansvarig att återlämna cyklarna i samma skick som vid uthyrningstillfället. Du kan så klart hyra hjälm, cykelväska eller annan utrustning du behöver när du hämtar din cykel. Vill du utnyttja vår tjänst bagagetransport meddelar du det vid bokning.

Kan jag hyra här och lämna där?

Vi transporterar cyklar mot avtalad avgift i den mån vi har möjlighet. Prata med vår bokningspersonal för mer information.

Vad gör jag om något händer med cykeln?

Vid punktering eller annat fel på cykeln returnerar ni den till oss så får ni en ny i utbyte. För de som cyklar Kattegattleden försöker vi möta upp så fort vi kan för att åtgärda eller byta ut cykeln. Vid förlust eller skada av exempelvis extralås, hjälm, cykelkorg och cykelväska tar vi ut en avgift. Vid stöld av uthyrda varor debiteras varans inköpsvärde som ni sedan reglerar på er rese- eller hemförsäkring. Cykeln måste alltid var låst för att försäkringar och stöldskydd ska gälla, och ni måste inkomma med en polisanmälan, samt återlämna nycklarna till oss.

Kan jag ta med mitt barn på cykeln?

Beroende på ålder och längd har vi några alternativ att välja mellan, vi har bland annat cykelkärror till uthyrning samt ett par barncyklar för uthyrning. Samtliga cyklar går också att justera utifrån längd. Kontakta vår bokningspersonal så hjälper de dig.