SUP-yoga Laxön

SUP-yoga är inte så avancerat som det kanske kan verka. Att ta med yogan ut på vattnet är en härlig upplevelse, och du behöver varken ha yogat eller SUP:at tidigare för att vara med. Vi yogar i ett lugnt tempo och blandar stående och sittande positioner, du får alltid alternativ och kan anpassa utifrån dina förutsättningar. SUP-yoga är ett roligt sätt att utmana balans och styrka – och framför allt är det en skön stund nära naturen.

SUP-yoga är en perfekt aktivitet för kompisgänget, företaget, släktkalaset, möhippan eller svensexan. Eller varför inte kombinera det med någon av våra andra aktiviteter? Hör av dig till oss så bokar vi in er! info@kitekalle.se

SUP-yoga söndagar
Vi utgår från Laxön och tar max 10 deltagare per pass. Start varje söndag 10.00–11.15, du behöver vara på plats 9.45. Passen hålls av Emelie Andersson från Balansbyrån och kostar 150kr per person. Klä dig efter väder i träningskläder och ta gärna med dig handduk och ombyte om du skulle bli blöt.Önskar du låna våtdräkt eller skor kostar det 50 kr extra per lån, meddela i så fall det vid bokning. Vid dåligt väder ställs passet in, vi informerar dig i så fall och du får boka om till ett annat tillfälle. Boka din plats här eller via info@kitekalle.se, senast 18.00 dagen innan.

Villkor för avbokningar: 
Mer än 7 dagar innan ingen kostnad
Mellan 7 dagar och 3 dagar innan 50%
Mindre än 3 dagar innan 100% 
Tid som gäller för avbokningar är klockan 12.00