SUP-yoga Laxön

SUP-yoga är inte så avancerat som det kanske kan verka. Att ta med yogan ut på vattnet är en härlig upplevelse, och du behöver varken ha yogat eller SUP:at tidigare för att vara med. Vi yogar i ett lugnt tempo och blandar stående och sittande positioner, du får alltid alternativ och kan anpassa utifrån dina förutsättningar. SUP-yoga är ett roligt sätt att utmana balans och styrka – och framför allt är det en skön stund nära naturen.

BOKA SUP-yoga Halmstad

SUP-yoga är en perfekt aktivitet för kompisgänget, företaget, släktkalaset, möhippan eller svensexan. Eller varför inte kombinera det med någon av våra andra aktiviteter? Hör av dig till oss så bokar vi in er! info@kitekalle.se

yoga

SUP-yoga söndagar
Vi utgår från Laxön och tar max 10 deltagare per pass. Start varje söndag 10.00–11.15, du behöver vara på plats 9.45. Passen hålls av Emelie Andersson från Balansbyrån och kostar 150kr per person. Klä dig efter väder i träningskläder och ta gärna med dig handduk och ombyte om du skulle bli blöt.Önskar du låna våtdräkt eller skor kostar det 50 kr extra per lån, meddela i så fall det vid bokning. Vid dåligt väder ställs passet in, vi informerar dig i så fall och du får boka om till ett annat tillfälle. Boka din plats här eller via info@kitekalle.se, senast 18.00 dagen innan.

Villkor för avbokningar: 
Mer än 7 dagar innan ingen kostnad
Mellan 7 dagar och 3 dagar innan 50%
Mindre än 3 dagar innan 100% 
Tid som gäller för avbokningar är klockan 12.00

SUP-Yoga med Kitekalle & Klara Öhlén sommaren 2020

Kom och testa SUP-yoga med oss i Härlanda Tjärn i sommar! Att använda en stand-up-paddle-board som en flytande yogamatta ger en annan dimension till yogapraktiken än den traditionella yogan på land. Fysiskt sett måste små muskler i kroppen aktiveras, som kanske inte alltid får jobba i den landburna yogan. Inte nog med det är det väldigt lugnande och meditativt. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av SUP-paddling eller yoga för att kunna vara med. Yogan kommer innehålla både fysiskt utmanande och avslappnande positioner och alternativ kommer att ges så att alla kan hänga med.

SUP-yogan sker i liten grupp så säkra din plats om du vill vara med!
VAR:
Härlanda Tjärn, Göteborg, leta upp SUP-släpet på parkeringen.

NÄR:
Kl. 18-20
Måndagarna 1/6, 8/6, 15/6
Tisdagarna 23/6, 30/6, 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8
INVESTERING:
495 kr per person och tillfälle

BOKNING:
Förbokning krävs!

Boka din plats via www.klaraohlen.se/kalender

Betalning sker vid bokning. Vi hoppas såklart att du som bokat vill delta men om du önskar avboka ska det ske senast 24h innan för återbetalning (avbokning sker i samma bokningssystem som bokning, se din bokningsbekräftelse). Pga. Coronasituationen är vi mer flexibla än vanligt vad gäller avbokning. Är du sjuk vill vi att du stannar hemma, meddela i så fall Klara via mail så ordnar vi en avbokning. Vi hoppas på er förståelse och att ni inte utnyttjar flexibiliteten i avbokningen i annat fall än när det är nödvändigt, det hjälper oss att ha fortsatt möjlighet att kunna erbjuda detta event.

PRAKTISK INFO:

  • Vi rekommenderar att ha på sig tränings-, yogaeller badkläder.
  • Det finns möjlighet att hyra våtdräkt. Det kan vara bra om vädret är lite kyligare eller om du känner dig mer bekväm i våtdräkt.
  • Meddela i sådana fall vid bokning att du önskar hyra en våtdräkt samt vilken storlek. Kostnad 100 kr per person och tillfälle.
  • Ha med handduk och ombyte av kläder om du skulle bli blöt.
  • Eventet kan komma att ställas in vid för få deltagare, dåligt väder eller andra oförutsedda händelser.
  • Deltagande sker på egen risk. Du ansvarar för din egen säkerhet och försäkring. Simkunnighet krävs.
  • Vi kommer att fota under eventet, materialet kommer att användas i Kitekalles och Klara Öhlén sociala kanaler. Vill du inte vara med på bild tala om det vid bokning.