SUP-yoga Göteborg

Prova SUP-yoga med Kitekalle Göteborg i Härlanda tjärn, en oas som bjuder in till en härlig upplevelse. SUP-yoga förenar vattensport och yoga på ett sätt som ger en fantastisk upplevelse.

Önskar ni boka med kort varsel, slå oss en signal på 0709883397

Praktisk info SUP-yoga Göteborg

SUP-yoga är en fantastisk upplevelse som både utmanar och ger avkoppling. All nödvändig utrustning så som SUP-bräda, paddel och leash ingår när du bokar SUP-yoga hos Kitekalle Göteborg. Önskar du låna flytväst finns det också. Vår instruktör håller en kort introduktion innan passet börjar och du får också möjlighet att paddla lite för att känna på brädan innan det är dags för yoga.

Klädsel
Vi rekommenderar träningskläder efter väder. Önskar du hyra våtdräkt eller våtskor lägger du till det vid bokning, det kostar 50 kronor för våtskor och 100 kronor för våtdräkt. Ta gärna med ombyte och handduk samt solskydd och vattenflaska. Vi rekommenderar att lämna alla värdesaker på land, tar du med dem ut på brädan behöver du en vattentät påse.

Vanliga frågor SUP-yoga Göteborg

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar att du har träningskläder efter väder. Det kan också vara bra att tänka på att det så klart kan bli lite blött på brädan. Vill du ha våtdräkt och/eller våtskor finns det att låna, 50 kronor för våtskor och 100 kronor för våtdräkt.

Var lämnar jag mina värdesaker?

Det finns en liten bod som vi låser under tiden vi yogar, där kan du lägga dina värdesaker som inte får bli blöta. Behöver du ta med något ut på brädan rekommenderar vi en vattentät påse. Du ansvarar själv för de värdesaker du tar med dig ut på vattnet.

Behöver jag ha med mig något?

SUP-bräda och paddel samt flytväst för den som önskar ingår i bokningen. Är det varmt kan det vara bra att ta med en vattenflaska, brädorna har gummisnoddar där du kan fästa vattenflaskan och annat som tål vatten. Ombyte kan vara bra att ha med om du skulle råka ta ett dopp.

Jag har aldrig yogat eller SUP:at förut, kan jag ändå vara med?

Du behöver varken ha paddlat SUP eller provat yoga för att vara med på SUP-yoga. Du utmanar dig själv på dina villkor och utifrån dina förutsättningar. Poängen är inte att göra svårast yogapositioner utan att ha en härlig stund på brädan.