Skimboard Göteborg

Skimboard är en superkul vattensport som passar alla! Kitekalle Göteborg erbjuder både uthyrning av skimboard och grundkurs i skimboard vid vårt vattensportcenter i Rågelund. Det är en plats som med sitt platta och långgrunda vatten är perfekt för skimboard. Några timmar på en skimboard en fin sommardag är garanterat en bra dag. Vi ses på skimboarden!

Skimboard Kitekalle Göteborg

Vi garanterar att tiden flyger förbi när du står på en skimboard. Välj nedan om du vill gå vår grundkurs eller hyra skimboard per timme.

Grundkurs skimboard 60 min, 250:-

På kursen lär du dig först grunderna i skimboard och därefter kan du börja åka kortare sträckor. Beroende på hur mycket erfarenhet du har sedan tidigare kan instruktören också lägga upp kursen med längre åk och tricks. Stranden och dess platta vatten vid vårt vattensportcenter i Rågelund är perfekt för skimboard. Kom och testa en riktigt kul sport!

Pris 250kr för 60 minuter

Hyr skimboard 50:- per timme

Hyr en skimboard vid vårt vattensportcenter i Rågelund, det platta vattnet vid stranden där är perfekt för skimboard. Du hyr brädan per timme, alla dagar som vårt center har öppet. Ta med dina kompisar och ha en riktigt kul dag på stranden.

Pris 50kr/timme

Prova skimboard med Kitekalle Göteborg

Till skillnad från många andra vattensporter behöver du varken vågor eller vind för att köra skimboard. Det enda som behövs är en bräda och en strandkant. Precis det har vi på vårt vattensportcenter i Rågelund. Skimboard är en väldigt rolig sport som passar utmärkt att göra tillsammans med kompisarna eller familjen. Men oavsett om du är ensam eller med kompisarna är skimboard ett riktigt kul sätt att tillbringa tid vid stranden en skön sommardag. Har du aldrig provat skimboard erbjuder vi 60 minuters grundkurs med vår duktiga instruktör, kursen anpassas efter din förmåga och du kommer med stor säkerhet lära dig ett trick eller två. Du kan också hyra en bräda och hoppa upp direkt för att prova själv. Oavsett är det en sport du lär dig snabbt, och lika snabbt som du lär dig kommer du också märka hur kul du kan ha med en skimboard. Vill du köpa en egen skimboard hittar du det i vår webbshop.