Fatbike Varberg

Vill du cykla fatbike har du kommit till rätt ställe! Hos Kitekalle Varberg kan du boka Fatbike beach tour hela sommaren. En guidad tur där du får uppleva känslan av att cykla på sandstrand, grus, stigar och klippor. Du kan också hyra fatbike per timme eller varför inte boka in en skräddarsydd guidad tur för kollegorna eller möhippan? Vi garanterar en upplevelse som ger mersmak.

Cykla fatbike i Varberg

Cykla guidat fatbikeäventyr eller hyr fatbike och cykla på egen hand. Klicka på plustecknet för att läsa om våra fatbikeupplevelser i Varberg.

Fatbike beach tour från 750:-

Tisdagar och torsdagar kl. 17.00.
750 kr/person, minst 6 personer. Transportkostnad på 1000 kr tillkommer.

 

Under vårt guidade fatbikeäventyr i Varberg kommer du uppleva stränderna och miljön runt Varberg så som du aldrig sett dem förut. Under 2,5 timme kommer du rulla fram över sand, klippor, grus och asfalt. Uppför, nedför och hela tiden i sällskap med din guide på väg mot nya utmaningar.

 

 

Vi samlas i närheten av kusthotellet och därifrån cyklar vi söderut längs med kusten. Turen innefattar ett par tekniska hinder, men oroa dig inte, man kan cykla runt dem om de känns för tuffa. Fatbike passar alla som kan cykla och är minst 150 cm långa.

 

Hyr fatbike från 750:-

Vill du hellre ge dig ut på egen hand, eller testa en fatbike i en specifik miljö kan du istället hyra en fatbike hos oss. Vi har ett par olika storlekar på våra fatbikes och kan även justera sadel och styre efter din längd. Du kan hyra en fatbike för 750 kr per dag. Transportkostnad 1000 kr, minst 6 personer för en bokning. Maila varberg@kitekalle.se för mer info.

 

Guidat fatbikeäventyr företag/event från 750:-

Med våra guidade fatbikeäventyr får du uppleva det bästa av Varbergs natur från cykeln. Våra kunniga guider tar dig med på en härlig upplevelse genom skog och mark, men också utmed havet och våra vackra stränder. Minst 6 personer. 1000kr transportkostnad tillkommer. Boka eller skicka förfrågan genom att mejla varberg@kitekalle.se.

 

 

Upplägg fatbikeäventyr

 

Våra guider kör ett par olika guidade fatbikeäventyr som, om inget annat är överenskommet, varar cirka 2–3 timmar. Har du speciella önskemål om upplägg kan vi givetvis skräddarsy ett fatbikeäventyr utifrån det. Vi anpassar också varje fatbikeäventyr efter antal deltagare och deras förutsättningar.

 

Ett guidat fatbikeäventyr på cirka 2–3 timmars cykling kostar 750 kr per person, då ingår cykel och hjälm. Önskar du extra utrustning, transport eller annat hjälper vår bokningspersonal dig vid bokning.

Upplev Varberg på fatbike

Har du aldrig provat att cykla på en fatbike har du något väldigt kul att se fram emot! Kitekalle Varberg erbjuder bland annat Fatbike beach tour, en riktigt härlig guidad tur på fatbike där du får uppleva Varbergs vackra natur. Vi vågar nästan lova att ett fatbikeäventyr kommer lämna dig med lusten att cykla mer. En del av tjusningen med fatbike är att du kan cykla där en vanlig cykel inte kan ta sig fram. På en fatbike kan du cykla på sandstränder, knixiga stiga i skogen eller genom snötäckta landskap under vinterhalvåret. En fatbike kan se lite klumpig ut men den är faktiskt väldigt smidig och lätt, framför allt är den enkel att cykla på. Fatbikeäventyr passar alla och vi lovar att du kommer lämna tillbaka cykeln leende och med barnasinnet väckt.

Praktisk info fatbike Varberg

Fatbike beach tour kan bokas under hela sommaren och passar alla som kan cykla. Ni behöver vara minst sex personer för att boka, vid bokning tillkommer också en transportkostnad på totalt 500 kr. Våra fatbikes kommer från Trek och finns i två olika storlekar och kan justeras utifrån längd. En fatbike kan se lite klumpig ut men är enkel och smidig att cykla på. De breda däcken gör att du kan ta dig fram på alla underlag. Samtliga fatbikes är 10-växlade och har handbroms till fram-och bakhjul. Har du ingen egen hjälm kan du hyra av oss.

Vanliga frågor fatbike Varberg

Vad ingår i hyran?

Priset avser enbart hyra av cykel samt extralås. Önskar du hyra hjälm kostar det 50 kr.

Kan jag hyra här och lämna där?

Vi transporterar cyklar mot avtalad avgift i den mån vi har möjlighet. Prata med vår bokningspersonal för mer information.

Är det tungt att cykla på en fatbike?

Sitt utseende till trots är fatbike en smidig och lätt cykel. Den väger inte mer än en vanlig cykel och kan du cykla kan du också cykla på en fatbike. De driver väldigt lätt och du får allra mest ut av din cykling när du cyklar i exempelvis terräng eller på stranden.

Har ni fatbikes för barn?

Vi har inte fatbikes specifikt för barn, men alla är justerbara så det beror helt på längd. Är du över 150 centimeter lång garanterar vi att cykeln passar. Prata med vår bokningspersonal vid bokning för mer information kring cykelstorlek.

Hur många kan vi vara på ett guidat fatbikeäventyr?

Vi rekommenderar att ni är max 10–15 personer för att ni ska få ut så mycket som möjligt av den guidade turen. Har ni speciella önskemål går det bra att ta kontakt med vår bokningspersonal för en skräddarsydd upplevelse.