Fatbike Halmstad

I Halmstad kan du boka in dig på ett guidat fatbikeäventyr eller hyra en fatbike för att cykla ut på eget äventyr. Vill du boka in fatbike som en del av en kick-off, möhippa eller annat event skräddarsyr vi gärna en upplevelse utifrån dina önskemål. Hör av dig så tar vi ut dig på fatbikeäventyr.

Cykla fatbike i Halmstad

Här nedan hittar du vårt utbud för fatbikeupplevelser i Halmstad, du kan både hyra fatbike på egen hand och boka guidat fatbikeäventyr. Klicka på plustecknet för mer information.

Guidat fatbikeäventyr 750:-

Med våra guidade fatbikeäventyr får du uppleva det bästa av Halmstads natur från cykeln. Våra kunniga guider tar dig med på en härlig upplevelse genom skog och mark, men också utmed havet och våra vackra stränder.

Upplägg fatbikeäventyr

Våra guider kör ett par olika guidade fatbikeäventyr som, om inget annat är överenskommet, varar cirka 2–3 timmar. Har du speciella önskemål om upplägg kan vi givetvis skräddarsy ett fatbikeäventyr utifrån det. Vi anpassar också varje fatbikeäventyr efter antal deltagare och deras förutsättningar.

Ett guidat fatbikeäventyr på cirka 2–3 timmar cykling kostar 750kr per person, då ingår cykel och hjälm. Önskar du extra utrustning, transport eller annat hjälper vår bokningspersonal dig vid bokning. OBS! Minidebitering 4500:-

Bokning
Boka via hemsida, info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Hyr fatbike från 150:-

Vill du hellre ge dig ut på egen hand, eller testa en fatbike i en specifik miljö kan du istället hyra en fatbike hos oss. Vi har ett par olika storlekar på våra fatbikes och kan även justera sadel och styre efter din längd. Du kan hyra en fatbike för 150kr per timme eller för 600kr per dag.

Bokning
Boka via hemsida, info@kitekalle.se eller ring oss på: 035-21 22 23

Upplev Halmstad på en fatbike

Ett fatbikeäventyr kommer garanterat få dig att vilja cykla mer. På en fatbike cyklar du där en vanlig cykel inte tar sig fram. Vad sägs som att cykla på stranden i lös sand och knixiga stigar i skogen eller varför inte genom ett snötäckt landskap på vintern. Trots sitt lite klumpiga intryck är en fatbike smidig och enkel att cykla på och du kan uppleva många olika delar av vår vackra natur. Fatbikeäventyr passar alla och vi lovar att du kommer lämna tillbaka cykeln leende och med barnasinnet väckt.

Praktisk info fatbike Halmstad

Alla kan cykla fatbike, sitt klumpiga utseende till trots är det enkelt och smidigt att cykla på en fatbike. De breda däcken gör att du kan ta dig fram på de allra flesta underlagen. Våra fatbikes från Trek kommer i olika storlekar och kan justeras utifrån din längd. Samtliga fatbikes är 10-växlade och har handbroms till fram-och bakhjul. Har du ingen egen hjälm kan du hyra av oss. Vill du också hyra andra typer av cyklar har vi det här.

Vanliga frågor fatbike

Vad ingår i hyran?

Priset avser enbart hyra av cykel samt extralås. Önskar du hyra hjälm kostar det 50 kr. Behöver du hyra/köpa annan utrustning har vi cykelväskor och annat i butiken.

Kan jag hyra här och lämna där?

Vi transporterar cyklar mot avtalad avgift i den mån vi har möjlighet. Prata med vår bokningspersonal för mer information.

Är det tungt att cykla på en fatbike?

Sitt utseende till trots är fatbike en smidig och lätt cykel. Den väger inte mer än en vanlig cykel och kan du cykla kan du också cykla på en fatbike. De driver väldigt lätt och du får allra mest ut av din cykling när du cyklar i exempelvis terräng eller på stranden.

Har ni fatbikes för barn?

Vi har inte fatbikes specifikt för barn, men alla är justerbara så det beror helt på längd. Prata med vår bokningspersonal vid bokning.

Hur många kan vi vara på ett guidat fatbikeäventyr?

Vi rekommenderar att ni är max 10–15 personer för att ni ska få ut så mycket som möjligt av den guidade turen. Har ni speciella önskemål går det bra att ta kontakt med vår bokningspersonal för en skräddarsydd upplevelse.