MEGASUP

MEGASUP

På en MegaSUP tar ni er framåt genom att paddla tillsammans, ni får plats 6–10 personer på en bräda. MegaSUP är en perfekt aktivitet för teambuilding eller om du vill ge dig ut med kompisgänget eller familjen. Är ni flera grupper kan ni också tävla mot varandra. Precis som med vanlig SUP behöver du inte ha några förkunskaper för att paddla, det är en aktivitet som passar alla. Hör av dig så bokar vi in en härlig dag för er!

Hyr MegaSUP
800kr/timme, minst 2 timmar 4500kr/dag

Göteborg Halmstad Varberg

Fototävling:
Ta ett SUP-kort, lägg upp det på Instagram eller Facebook och tagga #KITEKALLE #SUP så är du med i vår fototävling. Den sista september utser vi tre vinnare som får varsitt presentkort om 700 kr.

megasup

Lämplig klädsel:
Vid varmare väder räcker badkläder och en t-shirt. Vid regn eller kallt väder rekommenderas våtdräkter som ni kan hyra av oss för 100 kr/st. Vi har även våtskor att hyra för 50 kr/paret. Vi behöver veta längd och vikt på de som skall ha våtdräkter minst en dag innan.

Vi rekommenderar skor då brädorna vid ett tillfälle måste bäras en kort sträcka och botten av ån där mest består av sten. Glöm ej solskydd, solglasögon samt säkerhetsrem till glasögon.

Deltagare
Simkunnighet och normal kondition rekommenderas. Barn från cirka 8-10 år kan paddla själva me vuxet sällskap. All paddling sker på egen risk.

Villkor för avbokningar:
· Mer än 7 dagar innan ingen kostnad
· Mellan 7 dagar och 3 dagar innan 50%
· Mindre än 3 dagar innan 100%
· Tid som gäller för avbokningar är kl. 12.00