Event Kitekalle Båstad

Vi brinner för att uppleva nya saker, gärna utomhus och gärna tillsammans med andra. Med våra event vill vi dela vår passion för upplevelser med dig. Våra event inkluderar så klart någon form av aktivitet, till exempel cykling, SUP-paddling eller surf. Med Kitekalles event i Båstad får du förutom en härlig aktivitet också uppleva vår vackra natur samt mat och dryck från lokala aktörer.

Event i Båstad

Här nedan hittar du våra aktuella event. Vi skräddarsyr också event för speciella tillfällen – ta kontakt med oss på bastad@kitekalle.se så hjälper vi dig.

Båstad smakrunda 19 juni, 21 augusti & 28 augusti 2021

Cirka 25 kilometer i och runt Båstad med fem stopp.
Premiärår för Båstad smakrunda! En runda som bjuder dig på vacker natur, goda smaker och spännande möten – en cykelupplevelse du inte vill missa!
Under rundan gör vi fem olika smakstopp där du får möta ett antal passionerade entreprenörer som alla brinner för det de gör. Båstad smakrunda är en cykelupplevelse för alla sinnen.

– Rundan startar på parkeringen vid Malen.
– Starttider 9.30, 10.00, 10.30, 11.00, 11.30, 12:00, 12:30, 13.00, 13:30 (du behöver vara på plats 10 minuter före din starttid)
– 25 kilometer cykelsträcka, hela turen tar cirka 5 timmar.
– 5 stopp
– Varje hel- och halvtimme hålls en presentation på varje stopp.
– Max 8 personer vid varje start, eller enligt gällande restriktioner vid tillfället.
– 695 per person.
– Allergier eller specialkost anmäler du vid bokning

Pris 695 kr/person

BOKA NU

Båstad smakrunda på cykel

Båstad smakrunda äger rum 19 juni samt 21 och 28 augusti 2021. Cirka 25 kilometer på cykel i och runt Båstad med fem härliga smakstopp på vägen. Rundan cyklas på egen hand i mindre grupper.

Stopp 1: Chocolaterian
Här bjuds du på vår Italienska gelato och kaffe. Med naturen runt hörnet och havet som närmsta granne, får du en härlig smakupplevelse och bästa service.

Stopp 2: Kattviks Café
Här bjuds du på en våffla i världsklass. Ett fikaställe i mysiga Kattviks hamn där våra våfflor är anledningen att så många besöker oss. Enkelt och ruffigt är hur vi gillar det, det behöver inte alltid vara perfekt för att få den mysigaste upplevelsen.

Stopp 3: Tant Grön – Butikerna på gården
Ostprovning. En annorlunda gårdsbutik med ett sortiment ut över det vanliga. Ost är vår passion! Ett 100-tal olika sorter finns i våra skåp. Här finns också andra smakligheter från Bjäre och världskända delikatesser.

Stopp 4: Mat & Möten på Båstad golfklubb
Två matiga smörrebröd, ett med fågel och ett med fisk. Till detta serveras lemonad eller kaffe/te. Vi hämtar inspiration från årstidens växlingar, med råvaror från havet, och  gårdar i Skåne och Halland, inte sällan kryddade med smaker från olika delar av världen.

Stopp 5: Restaurang Verandan i Båstad
Rundan avslutas här med tapas och cava. På Strandpromenaden i Båstad, ett stenkast från stranden på Malen, ligger Restaurang Verandan. Detta är stället där man ”hygger sig”.
BOKA NU